| Vlada2741 a întrebat:

Cum sa te îmbraci ca sa arăți fabulos si mai deosebit?
Am garderoba plina cu haine banale cum ar fi (jeans,hanorace ) si imi dau seama ca as vrea sa optez pentru ceva mai elegant, neobișnuit dar nu știu ce anume, ma puteți ajuta?

5 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Jeansii pot fi asortați cu o bluză sau o cămașă mai elegantă pentru a obține un aspect mai sofisticat. Alege o bluză sau o cămașă într-o culoare sau cu un imprimeu interesant pentru a adăuga ceva deosebit deosebit.

În loc să porți hanoracele cu jeans, încercați să le asortezi cu pantaloni de stofă pentru a obține un aspect mai sofisticat. Pantalonii de stofă pot fi de asemenea asortați cu o bluză sau o cămașă mai elegantă pentru un look complet.

Accesoriile pot face o mare diferență în aspectul final al îmbrăcămintei. Încearca să adăugi cercei, brățări sau o eșarfă pentru a adăuga o notă de eleganță și deosebit.

Poti să optezi pentru pantaloni de stofă sau o rochie mai elegantă. Experimenteaza cu diferite stiluri și vezi ce ti se potrivește mai bine.

| sierra1 a răspuns:

Cu ce ocazie ai dori să fii fabulos (sau ~oasă)

| Violleta2022 a răspuns:

Pai, este vremea sa-ti cumperi si haine mai deosebite, mai elegante, daca vrei sa te imbraci diferit.
Cumpara-ti un sacou dragut, un pantalon de stofa, 1-2 camasi, pantofi de piele automat, ca nu te mai poti incalta in tenisi sau adidasi.

| Emma30555 a răspuns:

Cauta branduri mai glam, mai sofisticate și te adaptezi în funcție de gusturile tale. Mergi în mall, sunt câteva magazine drăguțe. Poți sa porți pantaloni de piele sau rochii moderne, bluze cu forme diverse, încearcă sa mai porți și tocuri, pot fi și ghete sau bocanci dar sa aibă ceva sofisticat.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tinuta oficce fustă si pantofi cu toc esti fata? Ce varsta ai?