Fiecare dintre noi are anumite preferințe pentru viitorul/viitoarea partener/parteneră, și e plăcut să regăsești preferințele acestea în persoana cu care ieși, însă poți descoperi și alte lucruri diferite la persoana aia, care te pot atrage și mai mult. De asta, îți sugerez să nu încerci să fii falsă doar pentru a-i face lui pe plac și a-l impresiona. Pentru că dacă veți ajunge să aveți o relație serioasă se va ajunge într-un punct în care nu vei mai putea să "te prefaci", și îți spun lucrul acesta din experiență. Și eu, mai demult, din dorința prea mare de a fi cu cineva anume, am devenit fix ceea ce și-a dorit și cum și-a dorit. Totul a fost bine și frumos o perioadă, după care nu mai puteam să mă prefac că sunt cumva, dar, de fapt, eu eram cu totul altcumva. Iar perioada aia în care eram falsă doar pentru a-l impresiona a fost cea mai urâtă perioadă prin care am trecut. Nu am mai putut continua așa, nu mă mai simțeam eu, mă gândeam mereu cum să mă port, ce să spun și cum să spun, ce să fac și cum să fac, și i-am spus tot ceea ce nu-mi plăcea, tot ceea ce spuneam sau făceam doar pentru că știam că așa îi place lui și, bineînțeles, întrebarea a fost "De ce m-ai făcut să iubesc atât o persoană care nu există, de fapt?". Mi-am făcut rău atât mie, cât și lui. Am avut noroc că și-a mai dorit încă să rămână cu mine și să mă descopere așa cum sunt eu, deși și perioada asta a fost dificilă, deoarece îi era greu să înțeleagă de ce acum fac ceva total invers de cum făceam în trecut, au fost multe neînțelegeri, certuri. Dar, acum, mă iubește mai mult decât atunci când eram altcumva doar pentru a-l impresiona, apreciază mult mai mult caracterul meu real și îl atrage mult mai mult adevărata mea personalitate. De aceea, îți spun că nu are rost să devii exact ceea ce își dorește altcineva. Nu te vei putea purta natural și, de fapt, ești falsă față de el, ceea ce nu e deloc corect. Fii tu, îl vei atrage mult mai mult cu propriul caracter și propria personalitate!
Iti multumesc din suflet daca nu mi-ai fi zis si eu nu as fi constientizat nici acum cat de falsa as fi putut fii si cat de bleaga crezand ca trebuie sa devin o alta persoana doar pentru el! Iti multumesc inca o data m-ai ajutat enorm de mult!?
Cu mare drag! Mă bucur că ți-ai dat seama. ❤️
Nu stiu ce-i mai stupid la intrebarea asta, ori ca tu intrebi cum sa te imbraci ca sa-i placi aluia ori ca stii absolut fiecare element cu care ar trebui sa te imbraci ca sa-i placi si totusi nu esti in stare sa folosesti informatiile astea sa te imbraci singura
In primul rand, sa tii minte ca nu trebuie niciodata sa te imbraci intr-un anumi fel pentru a-i face de plac cuiva: trebuie sa te imbraci cumvrei tu, cum te simti confortabil. Nu trebuie sa te schimbi pentru a-i placea, daca te place o sa te placa pentru ceea ce esti si daca nu e asa atunci nu merita sa-ti pierzi timpul cu el. Acestea find spuse, normal ca poti sa-ti iei o pereche de pantaloni scurti si un tricou galben dar DOAR daca TU te simti in largul tau, nu pentru el!
LoveIsMyDrug întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: