Bună! Nu te lăsa demoralizata de chestia asta, o gramada de femei au sanii super asimetrici, doar ca știu foarte bine cum sa mascheze acest lucru, de aceea nu te prinzi când le vezi îmbrăcate. Dacă s-ar dezbraca, multe ar arata fix ca tine. Așa că trebuie să înveți să maschezi și tu asta: asa cum au zis și ceilalți, ia un sutien mai măricel, care sa se potrivească cu sânul mai mare. Eu iti recomand sutienele de la Triumph. Da, sunt cam scumpe, dar nu trebuie sa iei o mie. 3-4 sutiene sunt de ajuns și le speli mai des, pentru ca datorita calității suporta multe spălări. De ce ti le recomand? Pentru ca susțin mai frumos sânul și conferă un aspect foarte plăcut în zona pieptului. Ok, da, nu-s concepute ca să mascheze asimetriile, dar dacă și sutienul e bun, altfel se așează un eventual burețel menit sa egaleze sanii. Ca dacă sutienul e prost și nu se așează perfect și mai și pui ceva de umplutura, nu va arăta prea bine. Deci: în cupa mai larga, acolo unde ai sânul mai mic, poți pune o mica pernuța de silicon sau un burete. Problema e ca e greu sa găsești pernuțe sau bureți care sa umple perfect cupa si sa semene cu celelalt san, e problemă de formă. Asa ca știi ce as face eu? Poate o sa razi, dar as folosi eșarfe mototolite. Pe alea le poți înfășura și impaturi exact cum vrei tu în cupa, poți folosi câte vrei și sa le indesi în ce parte a cupei vrei, astfel încât sânul creat, ca să zic asa, sa semene cât mai bine cu ăla natural. Si nici nu te jenează, uiți că le ai. Mi se pare mai simplu și mai ieftin. Iti garantez eu ca asa iti rezolvi cel mai bine problema. Bureții și pernuțele mai cad, nu arata prea natural... Așa dacă îți pui eșarfele alea mototolite vor fi ținute strâns de sutien (pentru ca sutienele de la Triumph sunt bune și susțin ca lumea orice) și vor arata și exact asa cum trebuie.Am făcut trucul ăsta când eram mai mica și mi se părea ca n-am sanii suficient de mari și n-au căzut eșarfele de acolo. Mai și arătau foarte natural, oricine ar fi putut jura ca am ditamai țațele )))) Bafta multa și sper ca ti-am fost cât de cât de ajutor. A, și dacă vrei sa-ti mai egalezi sanii, masaj în fiecare seara cu ulei de mărar pe sânul mai mic, cu mișcări circulare. Cică nu da rezultate wow, dar s-ar vedea niște modificări.
E normal ca unii credeau ca ai sanul amputat, nu e nici o problema, problema e cum rezolvi, pai sa faci un sutien pe comanda daca s-ar putea, altfel nu prea ai cum.
Nu ai cum sa scapi de defect, asta esti, mergi inainte cu asta, nu e problema, sanatoasa sa fi, si daca nu aveai sani deloc, tot nu era problema, atat timp cat vedeai, auzeai, mergeai, aveai doua maini si doua picioare, atata conta.
Operatie. Sau il micsorezi pe cel mare sau il maresti pe cel mic.
Alta varianta nu exista.