Incearca Nidoflor.
Eu l-am folosit, si mi-a uscat o mare parte din cosuri . Este un unguent cu antibiotice, care poate fi utilizat pentru mai multe afectiuni.
Se gaseste in farmacii, si costa vreo 12-13 lei.
Exista foarte multe metode naturiste dar si mai eficiente insa costisitoare.
Citeste despre metode mai jos.
http://trenda.ro/frumusete/tratament-acnee/
Pentru a scapa de cosuri incearca sa ai o alimentatie sanatoasa, in primul rand, nu consuma multe dulciuri, in niciun caz cipsuri.
Nu scoate niciodata cosurile rosii, sunt cele mai rele, daca scoti cosurile rosii se vor extinde.
Pentru a scapa de cosuri spala-te cat poti de des cu apa si sapun.
Aplica masti pentru fata cu argila.
Am folosit multe metode pentru a scapa de ten gras cu cosuri, putine au dat rezultate. Pot spune ca poti incerca
: -lamaie + sare de mare -1 data pe saptamana, omoara bacteriile,
-castraveti taiati, pusi pe fata.
-cuburi de gheata puse pe cosuri
-putina aspirina pusa pe cosuri, le usuca
-zeama de lamaie.
Am vazut foarte multe persoane fericite care au folosit un ulei din arbore de ceai de la Thursday Plantation, cred ca asa se scrie, personal nu l-am folosit, ori aia sunt platiti bine sa faca reclama, ori uleiul ala chiar are efecte.
Mult noroc in tratarea acneei!
Cauta tratamentul natural de la Vervory. Eu am reusit sa ma vindec definit dupa ce am inceput acest tratament.
Eu folosesc o apa micelara de la Avène si ajuta foarte mult! E intr o sticluta albastra mare.Ma dau in fiecare seara
mai am un corector de la oriflame care e la 10 lei acum, in 2 culori.cu aia albastra te dai noaptea si cu aia culoarea pielii ziua. Funda?