Renunta la dulciuri, paste, alcool si la alimentele de tip fast-food. Consuma multe legume si fructe si carne slaba. Bea 2 litri de lichide pe zi, pentru a te hidrata, tonifia organismul, dar si pentru a elimina toxinele.
Masaj cu crema speciala si mananci mai multe fructe si legume in stare naturala.Si sportul ajuta.
Sort sport sport, mult sport.
Apa apa apa, multa apa.
Fara prajeli, fast-food, dulciuri.
multe legume, fructe si masaj
Http://www.sheabynature.co.uk/product_info.php?cPath=86&products_id=254
- unt de shea pur, preturi mici comparativ cu piata, proprietara este o tipa din Africa, 39 ani, relocata in UK,
Inca ceva: taxa Europa 8 lire/colet.
Contactati direct magazinul online.
Mie mi-au placut comparativ cu produse la 78 ron in Romania!
Mie nu imi iese nimic, e doar o recomandare, dupa cum vedeti nu v-am dat coduri de acces, emailuri, comisioane sau preturi!
Incercati si voi!
Mai e chestie interesanta la ei, iti arata exact imagini concrete nu doar povesti care suna bine:
http://www.sheabynature.co.uk/shea_butter_production.php
Pai... cea mai buna solutie pentru a scapa de celulita este sa faci foarte multe exercitii! Stiu cum e
Fa si tu multe exercitii seara/dimineata sau cand ai timp...Nu stiu cat de bune sunt cremele anti-celulita...eu am folosit de la avon.
Dar ca sa nu te ingrasi trebuie sa nu mai mananci seara!
Celulita e o lupta permanenta a femeilor. Sfaturi, produse cosmetice, produse naturiste sunt multe.Care sunt cele mai eficiente nu ti pot raspunde sigur.Si eu ma confrunt cu celulita.
Solutia e foarte simpla si la indemana oricui: o viata sanatoasa.
Multa sanatate!