Buna.foloseste de 2 ori pe saptamana masca cu argila si ia-ti de la farmacie cutaden.pentru cele mai noi informatii despre produse de beauty, noutati si sfaturi, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Si eu am folosit Aknesol, da randament, dar asa cum a spus si asya, foloseste o crema hidratanta dupa, usuca tenul, eu am folosit o crema hidratanta de la Dove.
Cred ca am raspuns de 100 de ori la intrebari asemanatoare...cum sa scap de cosuri? Si am spus acelasi lucru! AKNESOL! E foarte eficient...am incercat de toate, inainte sa-l folosesc pe acesta! Fara sa exagerez am uitat ce sunt alea cosuri...noroc ca mi-ai amintit
P. S:Aceasta solutie usca tenul destul de tare...insa foloseste o crema hidratanta dupa!
Mai bine mergi la ginecolog sa vezi ce este in neregula cu hormonii, poate e de vina si un ovar polichistic...incearca unguentul cu peroxid de benzoil, concentratie de max 5%. Bea apa minerala plata2-3 l zilnic, masti argila zilnic, spalat pe fata cu ceai galbenele si sapun cu sulf, unguent cu galbenele pentru hidratare, evita bauturi acidulate, dulciurile, grasimile, laptele dulce de vaca, tutunul, tigarile...combate constipatia, daca este cazul, evita stresul si fondul de ten care astupa porii...Iti doresc un ten ca de matase!
Depinde foarte mult si de ten...
asya, am incercat cu cativa ani in urma Aknesol si m-ai rau a facut...nu m-a scapat de cosuri
Am fost ulterior la dermatolog si mi-a dat sa incerc Eritroacnol (pe baza de eritromicina). Sa stii ca da rezultate. Dar mai nou am descoperit un medicament cu uz veterinar care da foarte bune rezultate. Il foloseam pentru conjunctivita pisicii mele si vorbeam cu o prietena ca vreau peste cateva zile sa imi iau de la farmacie Eritoacnol.Fiind vara, probleme mele cu tenul se agraveaza.
Iar acea prietena mi-a recomandat sa folosesc Mibazon pentru ten. Am incercat vreo 2 saptamani. Si a dat rezultate! Foarte putine cosuri mai am si doar ocazional. Se aplica in fiecare seara si atentie ca lasa urme pe haine daca nu esti atenta. Spala-te de asemenea in fiecare dimineata si seara cu sapun Protex. Mibazonul costa doar 7-8 lei la farmacia veterinara. Crede-ma, desi pare un pic absurd, are efecte. Daca mergi sa il procuri de la farmacia veterinara, nu spune pentru ce iti trebuie, spune doar ca ai o pisica sau un catel cu un pic de conjunctivita.
Bafta!
Buna. Nu stiu ce sa iti recomand deoarece nu am probleme cu cosurile, dar iti pot da un sfat : numai aplica scrub deoarece acesta nu face bine tenului daca ai cosuri, deoarece mai mult "intinde" infectia. Succes
Cea mai buna solutie...la farmacie te duci frumos si cumperi ZYNERYT... e o solutie foarte buna pentru cosuri...costa in jur de 25 RON...garantez pentru succese
Alex10092003 întreabă: