| EuAndreia a întrebat:

Cum scap de cosuri?(maxim 1 saptamana)Ce trebuie sa fac?

Răspuns Câştigător
| AlexSM86 a răspuns:

Am 25 de ani si inca imi mai apare cate 1 cos 2 din cand in cand. Tot ce poti sa faci e sa te speli de cat mai multe ori pe zi cu apa pe fata, fara sapun, fara nimic altceva.

6 răspunsuri:
| anonim446 a răspuns:

Iti recomand solutia Zynerit. se gaseste la farmacii.e super buna:X funda?

| TimTheKing a răspuns:

Sa folosesti produse respective si sa scoti din alimentatie produsele ce contin zahar (dulciuri)

| Daniella a răspuns:

Nu iti mai pune mana pe fata,mana contine foarte multi microbi, si nu iti dai seama cand ii pui pe fata. Spala-te cat de des poti pe fata cu apa si sapun si foloseste creme sau tratamente de la Gerovital, de cosuri[acnee]. Succes!

| BruneTTe a răspuns:

Masca de argila zilnic, bea mult ceai de detoxifiere si cel mai important : du-te la dermatolog.

| Hanking a răspuns:

Nu ai cum sa scapi de ele...si eu am incercat o multime de creme, lotiuni si nu am scapat. Dar daca vrei sa iti treaca cat de cat iti dau un (2) sfat : 1. Incearca sa nu iti atingi fata cu mainile, fiindca duci bacteriile de pe maini pe fata si de asta iti cresc.
2. Spala-te pe maini si pe fata ori de cate ori transpiri si cat mai des.

| dIeZz95 a răspuns:

Nu te lua dupa cei ce au zis sa te speli foarte des pe fata cu sapun sau fara. Cu cat te speli mai des pe fata, se usuca tenul si agraveaza acneea. Iti recomand zynerit. o solutie cutanata ce se aplica doar pe zona afectata. Iti garantez ca in maxim 7 zile ai scapat de ea. Succes!