| мαrrýиєlα a întrebat:

Cum scap de cosuri? Mia iesit unul pe nas si ma doare si mi s-a facut tot nasu rosu. FUNDA!

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pe coșuri NU se pune spirt!
Lasă-l să coacă, îl storci și aplici un unguent oftalmic, are antibiotic.
Pa, pa.

| BiuL a răspuns:

Daca e doar un cos, pui spirt de 2-3 ori pe zi pe el si in doua zile trece, dar sa nu il atingi si pizgalesti.
Daca sunt mai multe te duci la dermatolog sa iti dea o crema si ai o igienica zilnica si atenta a tenului.

| wolder a răspuns:

Crema de galbenele e grasa - nu e buna pentru cosuri.
Mi-a spus chiar dermatologul

| lazio9 a răspuns:

E ffffff important sa ai tenul cat mai curat sa scartzaie... fara pic de grasime si perfect curat, poti sa obtii un asemeena ten spalandu-te cu apa calduta, putin calduta nu fierbinte si folosind niste galbenus de ou, din-trun ou poti folosi 1 saptamana sau 5 zile il ti in frigider acoperit intr-un vas mic si curat, te speli cu o parte din el pana e suuuper curat apoi daca vrei sa pui ceva crema pune putin si maseaza pana intra bine in piele, e fff imp. ca pielea sa fie f. curata inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai intai iei o carticica de gramatica. Dupa ce aprofundezi totul de acolo, iti dai cu ea peste cos pana il spargi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Te dai cu crema de galbenele pe acel cos.
Nu starce cosurile, mai rau le vei mai inmulti!
Te pup!

| 00SweetTweety00 a răspuns:

Hey love struck Fa-ti o masca micuta cu zat de cafea, : i-a zatul de la o cafea si freaca-te bine pe fata cu elwinking mai ales in locul unde ai cosulwinking fa asta timp de 2 zile de 2 ori pe zi si bineinteles dupa fiecare masca mai incerci sa storci cosulwinking!
Te pup love struck Bafta ☻ ♥

| Gabriela_Mihaela_1990 a răspuns:

Eu mereu am avut probleme cu cosuri si punctele negre pana cand am descoperit un medic dermatolog foarte bun si un tratament eficent.
Medicul mi-a dat sa imi cumpar tratament anti-acnee e pe baza de creme cu 100% ulei pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.

Iti mai recomand sa schimb sapunul normal cu un sapun pe baza de ulei pur de arbore de ceai.
La mine efectele sau vazut foarte repede. In cateva zile, cosurile au inceput sa se usuce si apoi treptat au disparut complet.
Un mare avantaj a cremele anti-acnee cu ulei pur de arbore de ceai din ce mi-a zis doctorul si ce am cautat pe internet este ca nu iti irita pielea asa cum fac in general cosmeticele sau produsele de acnee din farmacie.

| NoBodyByMe a răspuns:

Du.te la plafar si cumpara un sapun anti-acneic cu propolis si un tub de crema "aur derm". Spala.te cu sapunul in fiecare dimineata, e bun si pentru corp. Si dupa ce iti cureti fata asa, foloseste crema. Dupa ce dispar cosurile, renunta la crema dar continua cu sapunul. Si dupa ce ai incercat asta, timp de 5 zile poti incerca sa aplici "baneocin pulbere" se gaseste la farmacie si nu e scump, insa e antibiotic, deci ai grija cum si cat timp il folosesti. Da.mi mesaj privat daca vrei mai multe informatii.

| justyoanna007 a răspuns:

Eu ti-as recomanda o crema foarte buna pentru cosuri de la AVON - Clearskin professional (e ca un gel nu se vede), dar inainte de a te da cu crema asta ti-as recomanda o masca pentru fata tot de la AVON-Planet Spa (e si pentru hidratarea fetei)totul te-ar costa cam 23 de lei, daca prinzi oferta.
Sunt foarte multumita de ele. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| rastagirl10 a răspuns:

Crema de galbene previne cosurile, dar inainte de a aplica pe fata trebuie sa cureti bine fata, si daca se poate nu cu sapun.

Poti face masti pentru fata, gasesti multe pe net depinde cum e tipul tau de ten.

Pentru mai multe informatii, site-ul asta te poate ajuta http://www.sfatulmedicului.ro/Acneea/tratament-naturist-pentru-acnee_1427