| Rakanishuu a întrebat:

Cum scap de firele despicate fara a le taia?

Răspuns Câştigător
| Liiiax99 a răspuns:

Nu exista nici o masca pentru a-ti disparea varfurile despicate.(Du-te si tunde-ti varfurile)

Dar poti preveni sa nu ti se mai despice. Daca iti faci parul cu presa ondulatorul feon sau altceva,folosteste un balsam care iti hidrateaza parul, si foloseste ceara de par inainte sa folosesti presa, ondulator etc.

Pentru ati hidrata parul, sa previ matreata, caderea parului, si sa nu ti se mai unga atat de repede, poti folosi masca asta( eu o folosesc si la mine si-a facut efectul bine):

3 galbenusuri de ou;
4 lingurite de ulei de masline;
jumatate de lamaie stoarsa.

Amesteci tot si iti aplici pe par, ai grija sa iti dai si la radacina, in tot capul,( Dar inainte sa te speli pe cap!), Stai 10 minute cu masca in par apoi
te speli pe cap normal.

Fa asta o data pe saptamana, si o sa dea roade.

Sper sa reusesti

7 răspunsuri:
| Deyutza1039 a răspuns:

Cauta sampon bun...winking

| SDana a răspuns:

Din pacate nu exista alt remediu decat taierea varfurilor despicate.

| Eudaimonia a răspuns:

Părul deteriorat cu ulei de măsline se reface – Părul uscat şi cu vârfurile despicate poate fi recondiţionat cu ajutorul uleiului de măsline. Acizii graşi monosaturaţi din ulei îi redau părului strălucirea şi îl protejează de agenţii externi. Masează părul ud cu ulei de măsline şi lasă să acţioneze cel puţin zece minute, după care spală-l în mod obişnuit.

| Fiona35 a răspuns:

Si eu am avut aceias problema, strange bani si ia-ti un sampon: Elseve Arginin rezist x3 la mine a mers.

| Rakanishuu explică (pentru Fiona35):

Multumesc frumos! :*

| viergedefer a răspuns:

Nu le bagi in seama.

| emiliavikernes a răspuns:

Nu stiu daca te mai ajuta cu ceva, dar.da-ti cu ulei de ricin & vitamina a pe par si lase-le sa actioneze macar 2-3 ore. Exista si un ser pentru asa ceva, de la gerovital plant.Mai sunt si uleiuri de la avon cu ulei de argan, de asemenea foarte bune.(incercate)laughing

Întrebări similare