| Sara2 a întrebat:

Cum scap de matreata? inainte foloseam head and shoulders, l-am folosit 6 ani, dupa un timp a inceput sa-mi faca matreata, a aparut clear, am inceput sa il folosesc a fost fff bun si acum mai nou a inceput si clear sa imi faca matreata, ce sa fac?

9 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Sa il schimbi din nou cu altceva.incearca garnier anti matreata smug poate asa e parul tau, mai mofturos, dupa ce se satura de ceva vrea altceva thinking incearca happy

| miauu a răspuns:

Clateste-te cu otet
mirosu nu ramane
hee hee
spala-te cu sapun de sulf
clateste-te cu zeama de lamaie
hee hee

cu ceai de musetelwinking

Răspuns utilizator avertizat
| georgiana37 a răspuns:

Eu ma splal cu wash & go si nu fac maTREATA,... dar AM citi undeva ca odata la 5-6 luni trebuie s iti schimbi samponul dar nu stiu eu una asa fac si functioneaa

| octavianpas a răspuns:

Foloseste samponul si balsamul de la Forever Living Products.Vei vedea rezultate.

| AlecSSyA a răspuns:

Am citit intr-o carte de tratamente naturiste ca poti fierbe patru linguri de cimbru uscat in doua cani de apa, apoi racesti.Pe urma aplici pe pielea capului curata si umeda pentru a trata matreata. Sper ca raspunsul meu te-a ajutat.

| martha a răspuns:

Ar fi OK un dermatolog. Poti incerca, eventual, sampon Nizoral. (unele farmacii prepara ele si e mai ieftin ).

| roseberry a răspuns:

Cel mai sigur e sa mergi la un dermatolog si sa iti recomande o solutie speciala daca tot reapare la un anumit timp.