| stefy_7159 a întrebat:

Cum scap de punctele de grasime?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înainte de toate trebuie să elimini grăsimea din alimentaţia ta zilnică şi apoi un control dermatologic şi în final la o cosmeticiană.
Pa, pa.

| Barajag a răspuns:

Punctele albe pot fi tratate in cabinetele de cosmetica. "Cosmeticiana trebuie sa intepe usor cu un ac mic si steril punctele de grasime. Este important ca aceasta manevra sa fie efectuata fara agresarea pielii si fara riscul de a ramane semne. In mod normal, aceasta procedura trebuie urmata de aplicarea unei lotiuni dezinfectante. Te poti duce si la un dermatolog, acolo esti mai sigura.In plus dupa acest tratament, vei avea fata mai curata si mai fina.Bafta!

| luciana200972 a răspuns:

Dc le rezolvi tu acasa e foarte posibil sa te alegi cu niste "gropi" pe fata, mergi la cosmetica, este cel mai sigur pentru a nu ramane cu semne ireversibile.

| marrr a răspuns:

Cel mai bine e prin interventie chirurgicala.

| floaredecires a răspuns:

Cel mai bine scapi de ele la cosmetica. Adica eu sincera sa fiu nu am auzit pe nimeni are sa fii obtinut rezultate satisfacatoare acasa. Si in plus de ce sa iti supui fata la tot felul de tratamente recomandate de unul si altul cand te poti duce la cosmeticiana si mergi la sigur. Sfatul meu e sa te interesezi de un salon bun si sa iti faci programare. Nu cred ca o sa regreti happy

| Krissa_2143 a răspuns:

Pai le storci sau in cel mai nasol mod bagi un ac in elbatting eyelashes
eu am stors un punct de grasime intr'o saptamana, il storceam mereu mereu pana s-a dus straight face big grin

| cris_8358 a răspuns:

Incercati sa masati fata cu coaja de castravete... absoarbe grasimea de pe fata si da tenului un aspect luminos si hidratat.

| naomy_6390 a răspuns:

Din cate stiu eu cu o feliuta de castravete, da nu cred ca e sigur, cel mai bine ar fi recomandarea data de majoritatea la cosmetica, asta te sfatuiesc si eu, vezi u...succeskiss

Întrebări similare