Cand mie mi se intampla chestii de astea folosesc o metoda care nu da gres iciodata: ia putina vata sau un material absorbant, inmoaie-l in putin spirt si apoi da p fata.nu te speria nu ustura deloc.se usca foarte repede. aplica maimulte straturi o data. poti da pe toata fata nu doar pe anmite zone.fa asta de 2-3 ori pe zi.de preferat dimineata si seara.rezultatele se vad dupa 4-5 zile de folosire.metoda asta este buna si pentru a scapa de cosurile urate sau cele pe care nu le poti sparge.ai incradere! chiar functioneaza. am incercat si eu
am avut problema asta si am folosit 2 creme de la garnier ( skin naturals ), in caz ca te duci si cauti, intreaba de crema de la garnier pentru ten acneic 1. Crema hidratanta de zi Garnier PureA ( ELIMINA COSURILE SI HIDRATEAZA ) 2. Garnier Pure 3 in 1 ( Gel+Scrub+Mask) - ( pentru gel. te dai cu el apoi te speli repede -elimina impuritatile / pentru scrub. te dai si astepti 20-30 min, apoi se exfoliaza elimina celulele moarte si dezincrusteaza porii / pentru. masca, te dai, astepti 3 min si apoi te speli abundent pentru eliminarea petelor.)