Masca de argila sau o crema antiacneica, si daca ai puncte negre extractie la cosmetice. Insa daca ai o problema de acnee grava, cel mai bien mergi la dermato.pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Ia tu niste aspirina 1-2 lingurite de miere de orice fel...si amesteca`le si aplica`le pe fata rezultate sigure si in plus este un antibiotic facut acasa si eu am cosuri pe nas si ma zgamai mereu si sunt red mi-a cumparat mama de la farmacie eryfluid foarte bun
Iti recomand zineryt il gasesti la farmacie, sau masca de argila. o folosesti jumatate de plic in fiecare seara 7 zile dupa care odata p saptamana si scapi de cosuri, un plic de masca de argila e 1. 10 bani deci dintr-un plic te faci de doua ori :*!
Poti incerca Zinerytul.Majoritatea au fost multumiti de el.Il gasesti la farmacii(in jur de 35 lei). Il aplici pe fata seara inainte de culcare si-l lasi sa actioneze peste noapte iar a doua zi, te speli pe fata. Daca ai probleme serioase, aplica-l si dimineata dupa ce te-ai spalat pe fata.Rezultatele apar inca din prima saptamana.
Mario1996 întreabă: