| corina_1184 a întrebat:

Cum scap si eu de cearcane? Fara linguri de la frigider si chestii reci pentru ca faci meningita mai degraba decat sa scapi de cearcanehee hee

Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

Cd ai cearcane - in general ai o problema de sanatate - du-te la un doctor - cearcanele nu se fac degeaba

13 răspunsuri:
| Valisha18 a răspuns:

Buna Corina! Lucrurile reci sunt de obicei bune, dar pot sa-ti spun si asa, fara ele: ia 2 felii de castravete si daca nu vrei sa fie de la frigider, atunci spala-i cu apa rece si tine-i pe ochi 5 minute. Ia 2 tampoane de vata si inmoaie-le in lapte, preferabil rece, dar daca nu, merge si fara, si tine-le pe ochi 10 minute. Daca te machiezi poti sa te dai cu fond te ten anti-cearcane. Am auzit de lotiuni impotriva cearcanelor, dar nu le-am incercat. Sper ca te-am ajutat! Te pup!

| yellowalien a răspuns:

Nu faci meningita de la chestii reci, cine ti-a zis asta?hee hee Meningita e boala infectioasa si foarte grava, care netratata corespunzator duce la leziuni pe viata ale sistemului nervos si chiar moarte.
De cearcane, daca sunt superficiale si provocate de oboseala, scapi cu o masca de albus de ou, sau pliculete de ceai verde aplicate pe ochi, chiar si prin tamponarea zonei afectate cu cafea. Daca problema care a cauzat cearcanele este de natura mai serioasa(alimentatie proasta, dezechilibrata, oboseala cronica, deficiente de vitamine, probleme cu inima sau cauze ereditare, desi nu cred ca e cazul la tine), atunci e ceva mai greu sau imposibil de scapat. Totusi sper sa nu fie niciuna dintre motivele pomenite mai sus si sa se duca totul cu o solutie simpla, naturala.
Mai poti apela si la cremele anticearcane, desi nu prea am incredere in ele.
Bafta!

| mgtow a răspuns:

In hipermarket te duci la sectiunea cosmetice pentru femei si acolo e solutie anticearcane.

| Hikari a răspuns:

Eu imi pun 2 felii de cartof crud pe ochii, ii las 5-10 minute si sa stii ca, chiar functioneaza!winking
Succes!

| corina_1184 explică:

Faci meningita pentru ca raceala de la ochii se duce la cap, ti-o spun din experientawinking

| Lenu_3498 a răspuns:

Machiaj,creme,masaj etcwinking

| Selena22 a răspuns:

Cumpara o crema si dormi mai mult!

| DrummerDreams a răspuns:

Pai poti sa iti cumperi o crema anticearcane. Cauta pe net si vei gasi. SUCCESwinking:p:p:p

| MescaMascalina a răspuns:

Incearca sa iti pui in fiecare seara cate un pliculet de ceai de musetel sau ceai verde. De 2 ori pe saptamana pune si cate o felie de castravete pentru revitalizare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cearcanele batele vina :-L, nici eu nu le suport si cum remediile naturale nu prea functioneaza m-am gandit sa le camuflez.
Corectoare Avon, Orifflame, Astor, Rimel, Maxfactor, L'oreal, pe toate le''am avut, ma gandeam sa il cumpar pe cel de la Benefit, acela sub forma de pasta. Dar m-am oprit la L'oreal, corectoru imi sta aruncat prin frigider, nu il mai folosesc de 2 saptamani.
Am inceput sa folosesc fardu mat de la seventeen pe post de corector, si a mers, nici nu se mai vad cearcanele si partea cea mai buna machiaju nu este distrus pentru ca acest fard rezista 15 ore perfect, mai mult nu stiu pentru ca nu am rabdare sa il urmaresc mai mult :).
Uite aici mai multe indicatii despre aplicarea lui : http://didiglamour.blogspot.com/......stay.html.

Eu m-am gandit sa le depigmentez, si folosesc unitone 4, sa iti zic sincer am cam oprit tratamentu deci nu am de ce sa zic ca vad rezultate. Ar fi o solutie depigmentarea deci.
Cremele pentru cearcane [ niciodata anti pentru ca anti inseamna ca nu exista problema ] sunt bune, mentin hidratarea pielii si in 3 luni se vede un rezultat dar trebuie sa fie si crema de " firma ". Deci nu te increde in nivea, gardier, gerovital etc.

Nu aplica niciodata crema in exces pentru ca iti " arzi " pielea, nici decum nu maresti sau grabesti eficienta produsului.
Cand te demachiezi rimelul il indepartezi cu apa si nu freci zona ochilor ci doar tamponezi usor pana la indepartare.
Crema o aplici seara in sensul acelor de ceasornic, ai grija ca la 11 sa dormi pentru ca atunci incepe procesul de refacere al celuleor, nu stiu foarte multe despre acest subiect ca nu m-am documentat am citit doar intr'o revista.

Spor la treaba :)).

| Chaotic a răspuns:

Asculta ceva natural si fara cremebig grin inainte de culcare pune castraveti pe ochi, tine`o asa cam 2-3 zile si ai sa vezi efectul. funda?

| dracusor a răspuns:

Produsele pe baza de cafeina sunt foarte bune, intreaba intr-o farmacie.sau poti incerca cu felii de castraveti, aplicate pe ochi si le tii jumate de ora. poti face asta in fiecare seara

| hiphopculture a răspuns:

Pai exista un fel de creon pentru cearcane big grin. In catalog-urile orfilame sau avon. Intereseaza-te si o sa gasesti e foarte bun nu e scump deloc si rezultatul e rapid rau. Baftahappy.

Întrebări similare