anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum scapi de parul din unele zone cum sunt sprancenele si creste acolo unde ar trebui sa nu fie fire de par?

8 răspunsuri:
| Alessio_8778 a răspuns:

Cu penseta.prinzi firul si il smulgi cat mai repede ca sa nu te doara laughing

| lunarwolf a răspuns:

Cu ceara sau crema. happy
Se gasesc in farmacii, sau in orice alt magazin.

| AndaWest a răspuns:

Iei frumos oglinda si penseta si te pensezi

| Bunny a răspuns:

Cu penseta.Cu ce altceva? Pe la saloane se mai practica cu ceara, dar e destul de periculos daca nu te pricepi prea bine.E posibil sa iei si din firele care nu trebuie.Asa cel mai bine cu penseta si iei exact firul care trebuie. Sper ca te'am ajutathappy.

| Bunny a răspuns:

Aa si mai era pensatul cu ata.Dar tot la salon si tot asa trebuie cineva sa se priceapa destul de bine.Cea mai buna solutie tot penseta ramane care e la indemana tuturor si e usor de folosit.

| KaTTaLiN a răspuns:

Dar e vreo metoda sa dispara parul de tot si sa nu mai apara>?

| Bunny a răspuns:

Exista epilarea definitiva.Dar cred ca e cam complicat sa fie aplicata in zona sprancenei(fiind o zona destul de ingusta unde este parul nedorit). Poti sa te interesezi la un salon care are un aparat de epilare definitiva, daca practica si la sprancene.Nu stiu daca e posibil ca aparatul e destul de marisor si nu stiu daca ar avea loc, plus ca ar putea dauna ochilor.
Dar de ce nu incerci cu penseta? Te pensezi la 3-4 zile si e ok.Nu dureaza mult si nici nu doare tare.Nu costa bani nu nimic.

| sarpe65 a răspuns:

Poti scapa de par cu ulei de furnici e 100% natural si parul nu mai iese deloc http://www.okazii.ro/......a112635170