Buna.Depinde si daca ai o piele sensibila, dar indiferent de tipul de piele, inainte de epilare, pielea trebuie sa fie curata, fara urme de deodorant sau sapun.Trebuie sa ai foarte mare grija, fiindca indepartarea gresita a firelor de par, poate duce la folicuta.Se poate face un gommage, un tratament cosmetic, pentru indepartarea urmelor nedorite, sau foloseste isotrexin-gel (cca. 2 luni tratament, pana incepi sa observi diferenta). Cremele care promit depigmentarea pielii nu sunt foarte bune in cazul acesta. Dupa epilare poti folosi o lotiune antibacteriana si antiseptica, unguent cu musetel sau galbenele si ai grija mai ales in perioada asta cu expunerea la soare.Maxim 10-20 de minute/zi sunt mai mult decat suficiente. Spor.
Hey,urmele lasate de epilator nu se pot indeparta....adica acele pete mici rosii!
Te poti epila seara si sa te dai cu o crema mai buna pe picioare. Cred ca pana dimineata vor disparea.
Eu asa fac
Bafta.
Daca te referi la acele bube rosii, nu cred ca poti face ceva in privinta asta, eu m-am epilat si in cateva luni au disparut. Funda?
streethunter întreabă:
ejwihss întreabă: