| ZapacealaAa a întrebat:

Cum scapi de urmele lasate de epilator?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Depinde si daca ai o piele sensibila, dar indiferent de tipul de piele, inainte de epilare, pielea trebuie sa fie curata, fara urme de deodorant sau sapun.Trebuie sa ai foarte mare grija, fiindca indepartarea gresita a firelor de par, poate duce la folicuta.Se poate face un gommage, un tratament cosmetic, pentru indepartarea urmelor nedorite, sau foloseste isotrexin-gel (cca. 2 luni tratament, pana incepi sa observi diferenta). Cremele care promit depigmentarea pielii nu sunt foarte bune in cazul acesta. Dupa epilare poti folosi o lotiune antibacteriana si antiseptica, unguent cu musetel sau galbenele si ai grija mai ales in perioada asta cu expunerea la soare.Maxim 10-20 de minute/zi sunt mai mult decat suficiente. Spor.

2 răspunsuri:
| Yasemyn a răspuns:

Hey,urmele lasate de epilator nu se pot indeparta....adica acele pete mici rosii!

Te poti epila seara si sa te dai cu o crema mai buna pe picioare. Cred ca pana dimineata vor disparea.

Eu asa fac big grin
Bafta.

| Danieladaniiii a răspuns:

Daca te referi la acele bube rosii, nu cred ca poti face ceva in privinta asta, eu m-am epilat si in cateva luni au disparut. Funda?

Întrebări similare