In functie de gravitatea problemei, un dermatolog iti recomanda utilizarea exacta a solutiei. Pentru mai multe noutati si review-uri despre produse cosmetice, machiaj si ingrijire, intra pe http://camelcutza.blogspot.com
Nu m-am facut cu castelani dar m-am facut cu albastru de metil si cu violet de gentiana dar presupun ca e aceeasi branza: mai intai asigura-te ca manusile nu sunt sparte (o sa te faci varza pe maini si iese greu), toarna putin intr-un castron sau direct pe vata si da cu vata prin par, dar sa stii ca trebuie sa-ti decolorezi parul mai intai ca pe par saten sau mai inchis nu se vede deloc. Eu m-am decolorat la coafor.
Hei,
Eu m-am facut si cu albastru de metil si castelani si fuxina si tot ce vrei.Ia-ti doua perechi de manusi ca te poti murdari, pe un disc de vata pui solutie si aplici pe parul uscat sau diluezi cu apa intr-un lighean daca vrei tot parul si ti-l bagi acolo (se ia pe prosop), se duce la cateva spalari.
P.S. Eu am parul saten un pic mai inchis si suvite mai blonde. Se vede (ti-l poti deschide cu galbenus de ou-am facut eu asta: dupa ce te speli pe cap de ungi cu galbenus in cap stai un pic -vreo 5 min. iar apoi de clatesti cu dusul. Si daca vrei te dai cu balsam.)
Eu stiam ca se aplica pe parul ud. O prietena de-a mea si-l aplica pe parul ud iar dupa nu trebuie sa faci baie, te stergi cu un prosop [p.s:se duce la spalat].