| αnny a întrebat:

Cum se aseaza o esarfa in forma de v? Funditaa+Vott!

5 răspunsuri:
| ella1515 a răspuns:

Pai trebuie sa fie mai lunga esarfa iei un capat si il duci la celalalt capat ca si cand ai prinde un capat de celalalt o sa vezi ca va avea forma unei...lacrimi sa zicem apoi o pui la gat partea esarfei care are capetele o iei si o treci pe dinauntrul esarfei si tragi de ea cat vrei sa fie mai larga sau mai stransa nu cred ca ti-am explicat prea corect dar daca ai inteles ma bucur era bine daca se gasea pe net un filmulet ca era mult mai usor:*

| cat a răspuns:

Cred ca te poti inspira de aici Cred ca te poti inspira de aici http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU&feature=related Este un tuttorial in care vei gasi o gama variata de moduri de asezare a unei cravate.

| Pisiquee a răspuns:

Bună!
Păi iți trebuie o eșarfă patrată. Tip cele cu carouri care s-au demodat demult happy.
Și urmeaza pașii următori :
1.Intinde eșarfa pe un pat sau altceva.Deci sa fie patrată.
2.Ia de un capat al eșarfei si du-l in partea cealaltă.Se formeaza un triunghi.(Dacă stii ce e ala happy. )
3.Prinzi cu mainile de cele două capete. Incât triunghiul sa fie in jos.Nu stiu dacă mă ințelegi.Pe scurt sa fie "V"-ul acela in jos.
4.Le aduci fiecare in partea cealaltă. Adică le încrucișezi.
5.Sub V-ul acela faci un nod al celor 2 capete.
Asta e. Sper să-ti reusească.
P.S : Întelegeți oameni buni ca VOTUL se dă când esti membru SENIOR!
Bye happy.

| Silvioaraa a răspuns:

Esarfa trebuie sa fie patrata.iei un colt si il asezi peste celalalt pe diagonala. apoi o lui in jurul gatului si inversezi capetele