anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se danseaza intr-un club/discoteca? Am mai fost la diverse petreceri.[zile de nastere de fapt]. si am dansat. nu-i problema :d dar mi-e teama ca nu o sa ma simt bine cu atata lume necunoscuta in jur straight face. Imi puteti da niste linkuri pls? Mersii; x kiss.

Răspuns Câştigător
| RoxiiSiAtat a răspuns:

Hai sa-ti spun ceva. Asa eram si eu la inceput. Ma gandeam " o rade lumea de mine cum dansez? ", ma tot framantam si la sfarsit realizam ca de fapt nu m`am simtit prea bine.
Urmatoarea data cand am fost in club m`am uitat si eu la altii cum danseaza. Unii erau foarte amuzanti, dar se vedea pe fetele lor ca se simteau bine. Asa ca am zis si eu sa incerclaughing
M`am dus acolo si am inceput sa dansez asa in figuri. Mai dansam calumea, ma mai si prosteam; important e ca m`am simtit bine si la final nici nu mai imi venea sa plec.
Daca te duci in club e bine sa fiti mai multi, cunosti mai multa lume si te simti mai in siguranta.
Eu zic ca n`ai nevoie de linkuri din care sa inveti cum sa dansezi. Trebuie sa fii tu insati, sa fii atenta la ritm si totul vine de la sine ca nu te duci in club sa faci coregrafii.
Succes! happy

2 răspunsuri:
| MaraMărr a răspuns:

Tu de asta iti faci probleme ca se uita lumea la tine?raised eyebrowsEi bine ca sa te ajut intr'un fel tu trebuie sa te simti bine si daca incepi sa danezi cu prietenii tau o sa uiti ca este multa lume in jurul tau.

| LadyLilith a răspuns:

Important e sa simti muzica si sa te simti tu bine, restul nu conteaza. Nu conteaza cum dansezi, ce pasi faci, cine sunt in jurul tau. Ei sunt doar decorul. Cand te distrezi exista numai tu si muzica.