Dreadurile se fac in functie de indemanarea coafezei si optiunea persoanei care solicita asa ceva.
DREADURILE sunt aranjamente ale parului in suvite creind diferite forme cu un aranjament deosebit, foarte placut si costisitor.
Nu e ca-l strici, adica nu o sa mai ai par normal. d-aia trebuie sa fii 100% sigur ca le vrei.de desfacut nu o sa prea poti, si daca reusesti nu o sa mai ai acelasi par, o sa fie mult mai putin. sper ca te-am ajutat
Http://dreaduri.wordpress.com/
http://www.flu.ro/......_rele.html
uite aici;)
Exista doua tipuri de dread-uri: permanente : care sunt facute cu ata si suvitele de par sunt prinse foarte bine, astfel incat rezista si la apa - nu poti sa scapi de ele decat daca te tunzi, si dread-urile semi-permanente care sunt facute cu o ceara speciala si pot fi desfacute. Ce-i drept, foarte greu reusesti sa le desfaci si risti sa iti strici parul. dar in ambele cazuri trebui sa ai parul cel putin de marime medie pentru ca altfel o sa arate urat.
Nu e chiar simplu. gasiti articol despre asta pe blogul meu; cred ca dupa ce am facut atatia ani am reusit sa explic destul de bine procedeul.
http://inhighseasorinlowseas.blogspot.com
Dreadurile sunt ca drogurile nu mai vrei sa te lasi de ele tot timpul numai dreaduri stiu asta pentru ca am un prieten care ele nu sia mai desfacut parul a stat numia cu dreadurile alea 3 ani si dupa un timp nu lea mai suportat nici el asa ca nici nu a mai putut sa si le desfaca s-a tuns zero si apoi iar a astepta sa-i creasca parul si a zisi ca nu mai vrea sa treaca prin experienta pe care a avut-o cu aceste dreaduri si s-a lasat de ele cum am mai zis dreadurile sunt exact ca drogurile de abia te lasi de ele asta am avut de zis si ma numesc ruxandra
De fapt parul nu se strica deloc daca iti faci dreaduri, dupa ce le desfaci o sa observi mult par cazut daca le ai de mult timp pentru ca tu practig adaugi acel par cazut de fiecare data cand le retusezi iar dupa o spalare parul revine la normal nu ii ca si cum daca ai avea par drept dupa ce iti desfaci dreadurile o sa ai par cret, nu inteleg totusi la un comm de mai sus cum poti face dreaduri cu ata? Adica nu inteleg de ce ai avea nevoie de ata daca cineva vrea dreaduri is din oradea si fac pana in 7lei/dread
Si eu mi-am dorit extrem de mult dread-uri si nu am gasit pe nimeni sa-mi faca asa ca am fost nevoit sa invat de pe net.la inceput nu reuseam mai nimic da exersand am reusit si acum am o treime din cam dread-uri, si saptamana asta o sa-mi termin tot capul.chestia nasola e ca dupa vreo 20 sau mai putine incep sa te doara degetele, da eu zic ca se merita(no pain no game) dread-urile se fac doar cu pieptenele si croseta. alte chesti gen ceara, nu stiu ce lipici si ce namol sau nisip, nu fac nimic decat sa murdareasca parul.nu faci paduci, viermi sau ce minunati am mai auzit.de desfacut se desfac doar daca-s facute prost, sau in primele luni daca insisti putin si te chinui, dar totusi nu e indicat, o sa ramai cu putin par. sper ca te-am ajutat
friday întreabă:
DaciaRomania întreabă: