| CarmennnLove a întrebat:

Cum se face demachierea cu ulei de masline?big grin + se da si pe fata pentru hidratare doar?laughing Funditabatting eyelashes

2 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Eu mă demachiez în mod frecvent cu ulei de măsline astfel: iau o dischetă, o umezesc cu apă călduță, apoi pun pe ea uleiul de măsline și mă demachiez normal (fața și decolteul). Clătesc cu apă călduță și nu mă șterg, las să se usuce de la sine. Apoi dau cu crema de zi sau de noapte după caz. O dată pe săptămână (eu am tenul uscat) după demachiere și clătirea cu apă caldă îmi fac un masaj facial cu ulei de măsline pe care-l las pe față cât pot de mult.

| MariaMonica a răspuns:

Uleiul de masline este foarte foarte bun pentru tot corpul inclusiv pentru fata pentru ca ii ofera o hidratare mult mai mare decat cea pe care o ofera cremele din comert happy Are multe proprietati ( big grin ah sa iti zic o chestie : il poti folosi cand faci plaja big grin iti protejeaza pielea si te bronzezi foarte frumos )

Pentru demachiere : pui o cantitate moderata pe un disc demachiant sau vata si iti stergi fata usor ( cu miscari circulare se zice ca e mai indicat ) iar cand ajungi in zona ochilor incerci sa nu apesi foarte tare ( pentru ca e o zona f sensibila). Cand ajungi la pleoape si gene inchizi ochiul ( ca la orice demachiant )

P.S. Daca ai tenul gras nu folosi ulei de masline big hug Pup