| Bubutita a întrebat:

Cum se face manichiura cu model de ziar? Nu am nevoie de videoclipuri pentru ca nu le pot vedea, se incarca mega greu.As vrea sa imi explicat. Dau funda. Pup.; p

Răspuns Câştigător
| xPurrffecttx a răspuns:

Mi-am facut si eu. Arata foarte bine. Ai nevoie de un ziar, spirt, oja aceea gri [eu mi-am facut pe roz si nu arata asa bine] si o oja transparenta pentru la sfarsit.
Procedezi asa:
-tai ziarul in 10 bucatele micute
- te dai cu lacul ales si astepti ca acesta sa se usuce FOARTE bine
- pui intr-un capac sau ceva mai mare [sa-ti incapa toata unghia] spirt si incepi sa inmoi cate o bucatica de ziar[1-2 secunde] si o scoti si o aplici pe unghie. mai presezi timp de 15 secunde cu degetul peste ziar iar apoi dezlipesti
- procedezi asa cu fiecare unghie in parte
- la sfarsit dai cu lacul transparent, intaritor sau ce vrei tu si esti gata.

Eu am folosit niste foi A4 in loc de ziar [foi primite de pe la scoala. cred ca era o lectie la romana pe ea )]. Iti spun asta pentru ca foaia A4 e totusi un pic mai "solida" decat ziarul si ca s-ar putea ca ziarul sa nu reziste la inmuierea aceea in spirt. Dar fara sa o inmoi, numa` cu aplicatu` direct cum arata in filmulet. nu mi s-a prins mai nimic thinking

Baftă love strucklove struck.

Pa kiss.

Fundăbatting eyelashes?

5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Uite ce i-am raspuns fetei: http://www.tpu.ro/......jpg-funda/
Sper sa te ajute si pe tine!

| Bratzz a răspuns:

Pai e simplu. Ca veni vorba eu chiar ieri mi-am facutlaughing si arata super bine. Deci te dai cu oja (de preferat una mai deschisa). Inmoi apoi degetul 5 secunde in spirt, iar dupa asta iei o bucatica de ziar si o presezi pe unghie in jur de 15-20 sec. Dupa acestea, mai astepti vreun minut doua si te dai cu lac happy. Sper ca ti-am fost de folos si bafta :*

| capricc a răspuns:

Si cand te-ai saturat de modelul obisnuit, poti sa iti faci o manichiura in degrade, dupa care sa aplici bucata de ziar. Asa poate capata aspect de ziar ars. E tare misto. Nu ma pricep sa iti explic, insa poate ti se incarca videoclipul http://fucsia.ro/modele-de-unghii-create-cu-ajutorul-unui-ziar/

| xPurrffecttx a răspuns:

Hellăuuu love strucklove strucklove strucklove struck.

Mulțumesc anticipat de fundă love struck kiss peace sign

Bye`Bye wave love struck.

| MadisonMDX a răspuns:

Este usor. Iti faci unghiile cu o culoare gri pentru ca atunci cand vei pune zirul se va lua putin din culoare si daca ti le faceai cu roz sau rosu sau alta culoare se vedeau urmele lasate de ziar deci opteaza pentru gri. Astepti sa se usuce foarte bine apoi decupezi bucatele din ziar, iei una, o inmoi in spirt si apoi o pui pe unghie si masezi timp de 30 sec. Apoi o inlaturi cu grija, dai cu lac transparent si gata. Funda?