Il aplici la radacina si masezi bine cateva minute.cu mana il poti aplica apoi te speli.Eu il tin intre 2-3 ore.Te speli normal. Efectele s-au vazut la mine si nu mi.a ingrasat parul.Succes>
Pot să-ți spun că am încercat tratament cu ulei de ricin. Ți-l aplici pe păr, îl lasi cam 1 oră si apoi îți speli părul ca de obicei. Eu pot să-ți zic din inimă că m-am oprit din cauza lipsei de timp. Însă am o colegă de clasă care afirmă că ajută 100%. Cică mama ei a încercat si merge. Eu pot să-ți spun că în orice caz nu ai nimic de pierut dacă încerci. Si la urma urmei, chiar dacă nu ai rezultatele dorite vei sti că părul ți s-a îmbogățit cu vitamine. El nu îngrasă părul, ci doar favorizează la cresterea lui mai rapidă! Baftă!
Dar de cate ori pe saptamana sau pe luna trebuie folosit? Si cum il aplic pe par? Adica trebuie sa il intind cu o bucata de vata?
Eu aveam un par foarte uscat si m-a ajutat enorm.
Cat despre modul de utilizare, il aplici pe par si il ti 30-45-60 minute(in functie de cat de uscat e parul tau), iar apoi te speli pur si simplu pe cap.O sa vezi ca in 2-3 maxim 4 saptamani are efect
kalakkas întreabă: