| Marii a întrebat:

Cum se imbraca rock`erii si punkisti?

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Uita te in jurul tau!

| ellai a răspuns:

As fi raspuns dar cred ca nu as mai fi avut nimic de adaugat la cele spuse de moony. sunt total de acord cu ea happy

| moonY a răspuns:

Nu devii rocker sau punkist doar adoptand o anumita vestimentatie! rockul este... un stil de viata as spune. te defineste.il simti.rockul nu se rezuma la toale negre.asculta rock.sau punk.si vei gasi tu inspiratie sa te imbracihappy.
aveam si eu multe prejudecati. dar am invatat ca te poti imbraca in roz si in acelasi timp sa asculti black metal(e caz real, nu gluma)
vrei o formula? nu exista! doar fii tu insuti/insati!

| moonY a răspuns:

Ba da uana. e caz real! acum.nu te gandi ca era culoarea ei favorita, de care nu se despartea niciodata.insa da, purta roz! am evitat'o destul de mult timp.grabindu'ma sa'i pun o eticheta.insa am fost uimita sa descopar ca intr'adevar tipa asculta black.si nu doar cand era intr'un cerc de prieteni.am ramas prietene si am invatat sa nu mai cataloghez dupa aparente

| Uana_5406 a răspuns:

Nu o sa gasesti blacker adevarat care sa se imbrace in rooooz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rokerii in negru machiati negru si cu parul lung negru
si punkisti freze extreme` beau dewde dew, fac sporturi extreme, se impraba mai rupticos datorita celor mentionate mai sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se inbraca punkisti?

| ciprian_8384 a răspuns:

Cu haine tongue

| sinatas a răspuns:

Foarte cool!

| gazay a răspuns:

Dintre toti care au raspuns aici moony are cea mai mare dreptate.si uana "blacker"take it easy o dam in emo de acum eu sunt rocker de 5 ani am 19 am umblat peste tot am studiat multe stiluri de rock multe persoane care asculta rock si am as la concluzia ca depinde de genul de rock depinde si imbracamintea bine poate ca aia cu black metal se imbraca doar in negru dar eu am fost la multe concerte rock si membri trupelor nu se imbracau doar in negru si ma refer la ei pentru ca ei sunt cei mai rockeri dintre noi asa ca imbracate cum vrei