anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se imbraca si cum arata elevele despre care se spune ca sunt tocilare ?

9 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Astazi, cumvantul tocilar e inteles gresit. Definitia lui exacta este:. Persoană care se ocupă cu ascuțirea instrumentelor de tăiat (la tocilă). 2. Fig. Elev sau student care își învață lecțiile pe dinafară, în mod mecanic; bucher. - Tocilă + suf. -ar.
Deci asta nu tine de felul in care se imbraca o persoana. Si mai ales, noi suntem impresionati si credem ceea ce am vazut in filme ca inseamna a fi tocilar.
Dar daca vrei o tinuta pentru un tocilar "din filme", uite:
http://t2.gstatic.com/......tp?/images

Apropo,daca stii ochlearii aia wayfarer cu lentila transparenta, care sunt acum la mare cautare? Sunt inspirati din "lumea tocilarilor".

| Tweetymrrr a răspuns:

În general poartă chelari, uniformă din aia de pe vremea lui pazvante chioru', toată ziua stau cu ochii'n cărţi. Bine, mai sunt şi unele excepţii. Acum depinde de tipologia persoanei.
Succes!

| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Urat si cu ochelari.laughing

| HolyPotato a răspuns:

Pai in primul rand lumea se ia de atitudine si apoi de imbracaminte. De obicei se imbraca batranesc, hai sa nu exageram ca nu cred ca vom vedea chiar o "Betty cea urata" pe holurile scoliilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pur si simplu se imbraca banal. Nu cum zic unii in uniforma si mai stiu eu ce. In blugi evazati sau banali, tricouri banale si adidasi banali. Chestii care nu iti atrag atentia intr-un mod pozitiv.

| Mangustă a răspuns:

Cat. De. SPERFICIAL! straight face
Despre totate se spune ca sunt tocilare daca invata. Cel putin pe baieti ii doare in cot ce note au altii si nu comenteaza intre ei. Da` nu frate, o fata daca vrea sa faca ceva cu viata ei, gata! e tocilara!

| SweetLoolyPoop a răspuns:

Poi...Sunt imbracate mereu in uniforma; poarta ochelari; folosesc cuvinte lungi(foarte lungi); sunt cu cartea in mana.cam mereu si vorbesc numai despre scoala si despre lucruri neimportante pentru altii.big grin

| drachenblut a răspuns:

Cica nu sunt fashion, de obicei au un iq mai mare decat media, sunt greu de inteles si au o lista de prioritati care are pe primele locuri educatia si viitorul.

| andreea0000000001 a răspuns:

Pai se imbraca mereu in uniforma, cu cravata cred, ochelari, 2 coditelaughing le vezi cu cartea in mana invata-nd...cam atat...a si vb nu-mai despre scoala, teme in rest nu socializeaza