| BubblesSsSs a întrebat:

Cum se incgrijeste o fata? Adica ce face dimineata, seara pentru ingrijirea ei?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fiecare fată este diferită, deci si ritualul ei de ingrijire este diferit, nu poti face tu ce face cealaltă, tu trebuie sa ai stilul tău personal in functie de, virstă si de activitatea pe care o desfășori. Ce virstă ai? Esti la scoală? Sau muncesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dimineata... merge la baie, se spala (nu stau sa spun si pe unde), isi pieptana parul, il coafeaza(cel putin asa fac eu ), se schimba si pe urma mai invata sau pleaca la scoala.
Seara...se spala, se schimba, isi pieptana parul(evenetual, il prinde) si isi face "somnul de frumusete".
Altceva nu stiu ce ar putea fi thinking

| BeHappyAndSmile a răspuns:

Eu dimineata dupa ce m-am trezit mai stau in pat vreo 30 de minute pe telefon ascult muzica, stau pe fb si alte siteuri in timp ce imi beau cafeaua, apoi ma duc ma spal pe dinti, fac sport (depinde de chef), ma duc fac un dus, ma dau cu crema, ma machez, ma imbrac, imi fac parul, mananc ceva, imi fac geanta pentru scoala, ma dau cu parfum si plec. Cam asta e rutina mea. Seara ajung acasa ma imbrac in haine de casa, ma demachez, fac un dus, mananc si ma pun la un film.