De ce ai mentionat sirtul?
In niciun caz sa nu-l folosesti! Distruge parul si nu cred ca asta iti doresti.
Galbenusul de ou se amesteca treptat cu ulei de masline si ulei de ricin(ca la maioneza).
Eu folosesc 2 galbenusuri, 2 linguri ulei masline si o lingura ulei ricin.Fac maioneza respectiva, umezesc parul si apoi o aplic.Astept cel putin o ora dupa care ma spal in mod normal.
Evident cantitatile pot fi schimbate in functie de lungimea parului.
Aa. faza cu spirtul mi-a zis o fata. mersi pentru ajutor :* dar dupa cat timp. isi va face efectul? sa nu-mi mai cada parul?
Asta nu pot sa-ti spun.cred ca depinde de parul fiecareia. oricum tu incearca.nu ai ce regreta.
Eu folosesc ulei de ricin fara galbenus de ou.
Ma dau pur si simplu de fiecare data cand ma spal pe cap adica de 1-2 ori pe saptamana, il las sa actioneze o noapte intreaga si dimineata ma spal pe cap dar samponez de 2 ori sa se inlature tot uleiul.
Uite si cum vrei tu : Ai nevoie de: 2 linguri ulei de ricin, 2 linguri ulei de masline, 1 galbenus de ou.
Amesteca ingredientele intr-un recipient si aplica masca pe parul umed. Las-o sa actioneze 2 ore, apoi clateste si spala parul normal. Deoarece masca este uleioasa, indepartarea ei din par poate necesita 2 samponari. Adauga cateva lingurite de zeama de lamaie in timpul clatirii parului, pentru a obtine un efect antiseboreic. Funda?:d
folosesti pentru caderea parului, nu?
Pentru cresterea parului.
tratamente naturale, masti pentru par, experienta personala
http://mariabeautytips.wordpress.com/......hidratare/
Bati galbenusul de ou, il amesteci cu ulei de ricin apoi adaugi miere/ulei de masline sau altele! eu asa fac o data pe saptamana si las in cap timp de cateva ore inainte de dus! de spirt nu am auzit pana acum :)
daca ti-am fost de ajutor, ajuta-ma cu un like pe facebook:
htt://www.facebook.com/mondenpunctro