Timpul le rezolva pe toate In maxim 4 zile scapi de herpes
Poti sa folosesti si niste crema
Deasemenea se gasesc in farmaci plasturi pentru herpes Asa scapi mai repede
Aciclovir e foarte bun si ieftin....chiar azi m-am dat si eu ca imi aparuse de la administrare antibiotice si lipsa hidratarii
Nu se scapa de virusul din corp, ci doar de veziculele acelea. Dai cu Aciclovir(unguent), sau cumperi plasturi anti-herpetici de la farmacie.
Aciclovir, plasturi, sau, daca vrei sa scapi mai repede, eu imi pun sare... Stiu, doare de ma iau toti dracii, insa n-o tin mult, dupa care clatesc si dau cu crema(aciclovir). Nu stiu de unde stiu reteta asta, dar herpesul imi trece in 2, max 3 zile.
Succes!
La mine nu merge nikio crema nimic...decat un truc de la bunica un ouk duresos dar sigur...incingi bine coada de la o lingura de lemn si aplici direct pe herpes o pui o iei pana cand de acolo curge o zeama atuci stii sigur ca se usuca si trece maxim 3 zile.Eu tot caut o alta metoda dar nu imi merge nimic.Mai bine ma doare un pic pe moment decat sa am niste zile dureroase
Cu ceva timp in urma am avut probleme cu herpesul, care aparea mai ales in timpul racelii si deshidratarii. Am testat si metodele clasice cu pasta de dinti :) spargerea bulelor cu apa (f dureros), ceva pastile, dar apareau oricum. Am tot cautat pe net o solutie care sa fie mai eficienta si cred ca am gasit una. Cel putin de cand am folosit-o nu mi-a mai aparut, chiar si in raceala si deshidratare. Unicul discomfort a fost ca solutia folosita e f amara :D, dar am rezistat dirz ca sa scap odata de usturimi, dureri si mai ales aspectul urat (parca eram un negru cu buzele alea umflate :)) ) Solutia am gasit-o pe www.scapadeherpes.ro Sper sa te ajute si pe tine.