Buna.
Complet nu o poti scoate din par, dar poti sa iti decolorezi parul natural cat de cat ca sa il poti sa il vopsesti cum doresti tu.
Eu cu ceai de musetel mi-am deschis cat de cat parul dupa ce l-am vopsit roscat, l-am deschis cat sa imi permita sa il vopsesc blond.
Eu fierbeam un pumn de musetel la 1 l de apa, apoi ma clateam cu el ( dar la ultima clatire, dupa samponare clatire, balsam clatire), apoi imi puneam parul intr-un prosop jumatate de ora. Repetam caltirea cu ceai de musetel cam 1-2 ori pe saptamana, nu mai devreme deoarece si ceaiul de musetel in exces iti arde parul. Eu mi-am deschis parul dupa 3 luni de folosire
Parul vopsit nu se decoloreaza acasa folosind produse cosmetice. Adica nu il poti decolora cu pudra si oxidant ca si cum ai decolora nuanta naturala.
Intereseaza-te pe google despre decolorarea cu masca de zeama de lamaie, miere si ulei de masline. O aplici de cateva ori si incepe sa se deschisa, in special la radacina.
La coafor prin decolorare, nu incerca sa iti decolorezi parul acasa deoarece ai nevoie de un profesionist care sa stie ce grad de decolorant e potrivit pentru structura parului tau. Aceasta procedura iti va distruge foarte tare parul si va deveni casant.
Iti recomand sa incerci aceasta solutie pe baza de ulei: http://www.colourb4.ro/
Citeste mai multe pe site-ul lor. Daca il folosesti cum trebuie o sa iasa vopseaua neagra din par.
Yosii întreabă: