| Beatrice_5910 a întrebat:

Cum se scot reflexele arginti din par straight face? Am incercat sa trec de la blond foarte deschis la un blond aluna folosind Wellatone iar dupa 3 saptamani mi s-a decolorat si a prins reflexe arginti apoi am vopsit cu Londa tot blond aluna si mi-a iesit blond inchis cu nuante de argintiu. Apoi m-am vopsit iar dupa 3 saptamani in speranta ca scap de argintiu dar degeaba. Nu il suport ce sa fac? sadsadsad Mi-a trecut prin cap sa ma fac satena cu totul dar nu vreau atat de inchis parul. Cineva mi-a spus sal decolorez dar nu vreau sa fac asemenea prostie, la coafor nu vreau sa las iar sute de ron si nici sa nu imi placa. Careva care sa stie ce sa fac sad?

2 răspunsuri:
| shory90 a răspuns:

Reflexul argintiu probabil este un nuantator, nu exista vopsea albastra, roz, argintie, verde sau alte culori... acum depinde cum ai prins acel reflex.
ideea este daca te-ai decolorat, apoi aplicat reflexul, ca sa scapi de el te speli bine de 20-30ori si vei avea exact culoarea dinaintea aplicarii reflexului

| shory90 a răspuns:

Depinde cum ai aplicat reflexul
relexul deschis se aplica in general numai dupa decolorare
tot ce ar trebui sa faci ar fi sa te speli de foarte multe ori la par si reflexul se v-a duce