| Biencutza_1551 a întrebat:

Cum se scot urmele albe provocate de antiperspirante? Dau funtita.

5 răspunsuri:
| Missy_4860 a răspuns:

Daca vrei sa le indepartezi imediat, da cu apa si freaca cu o perie sau foloseste un servetel umedwinking. De obicei e eficient. Daca nu, pune haina in masina de spalat

| Yang a răspuns:

Deodorant, antiperspirant - clateste materialul cu detergent si apa calda. Daca petele persista, poti folosi putin clor in cazul hainelor albe. Pentru matase, lana si materiale colorate, dilueaza putin amoniac in apa si aplica pe zonele afectate. Mai stiam ca merge cu pasta de dinti daca e alba pe hainele deschise la culoare daca e colorata pe cele inchise la culoare se freaca putin in zona respectiva si se clateste cu apa calduta(precizez ca nu am incercat cu pasta de dinti laughingso...have fun

| cretzufinish a răspuns:

Inainte de a-l pune la spalat, freaca petele cu putina apa calduta in care ai pus o lingurita de bicarbonat. De asemenea, pentru a evita patarea hainelor da-te cu antiperspirant inainte de a te imbraca si stai cateva clipe sa intre putin in piele. Conteaza foarte mult si cu cat te dai. O miscare sus-jos e de ajuns, dar depinde si cat vrei sa te tina. Eventual poti purta antiperspirantul in geanta si sa-l mai folosesti dupa trecerea efectului initial. Si sa stii ca majoritatea antiperspirantelor pateaza, dar conteaza si materialul imbracamintei.

| fely_2067 a răspuns:

Detergentul vanish intotdeauna mi-a fost de ajutor in asemenea cazuri... E foarte eficient.

| cornculapte a răspuns:

Cu vreo 20 de minute inainte sa speli haina patata, imbiba pata in otet. Eu asa fac si functioneaza mereu. Nu mai am nici o pata de deodorant pe haine.