anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se trateaza varfurile despicate?

9 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Varfurile despicate nu se trateaza ci se previn cu produse speciale pentru par deteriorat.

| SweetCandy a răspuns:

Te tuzi un pic... tai un pic din ele si apoi se regenereazahappy

| Hmmmm a răspuns:

Din pacate nu le poti trata doar prevenii. taiele dupa care incearca sa folosesti o crema petru regenerare si varfuri despicate.alege produsele de la loda.garantez ca o sa te ajute.

| danutza a răspuns:

Iti ey putin din varfuri iar dupa foloseste un balsam sau un tratament pentru varfuri despicate happy

| Angellina a răspuns:

o data la 2 luni tai varfurile, apoi, cam odata la 2 saptamani pui crema speciala, sau o crema puternic hidratanta pe varfuri, noaptea. incet incet, varfurile nu se vor mai despica asa repede si usor, iar crema ii da si stralucire.

| vyol3ta a răspuns:

Singura solutie – foarfeca. Foarfeca este singura care indeparteaza varfurile despicate definitiv…sau pana cand reapar, dupa un timp. Cum taiem acasa varfurile despicate? Ia o suvita subtire de par si rasuceste-o intre degete; varfurile despicate ies din suvita la capete, asa ca iti va fi foarte usor sa le indepartezi folosind o foarfeca profesionala foarte ascutita. Ai grija, o foarfeca rotunjita si care nu taie bine, poate chiar sa inrautateasca problema. Incearca sa tai aceeasi lungime din fiecare suvita de par, pentru a-ti pastra coafura

| Georgia_2863 a răspuns:

Incearca cu ulei de ricin; are si alte efecte pozitive asupra parului. E usor de gasit in farmacii si foarte ieftin.Cu o ora inainte de baie, il aplici pe par. E cam aiurea senzatia (din cauza feelingului uleios) dar merita. Apoi te speli normal cu sampon si balsam eventual o masca de par. E bun si pentru gene, care se regenereaza cel mai greu; si tot asa il aplici si apoi te speli cu apa calda. o singura precizare am: se foloseste doar extern! asa, cu atentie, mai ales la ochi.sa nu intre si in ochi uleiul, ci asezat cu grija pe gene.cantitate moderata.(il poti aplica pe gene cu o perie curata de rimel.pe care nu il mai fiolosesti.care s-a uscat.).vezi tu tongue.
Si inca ceva. o data la doua luni maxim, as spune sa iti tunzi varfurile-pentru un bun proces de regenerare!

| Georgia_2863 a răspuns:

Sau. Poti sa-ti prepari singura o masca pentru. varfurile despicate, formata dintr-un amestec de iaurt si castravete ras. Acopera parul cu o folie de aluminiu si clateste-l dupa cca. 20 min.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una mi-am propus ca la fiecare 2 luni sa imi tund varfurile la salon. tipa de acolo mi-a recomandat sa folosesc un ulei pentru varfuri deteriorate -se gaseste si la avon, si oriflame, si in supermarketuri- care va face parul sa reziste mai bine la coafare. eu una il indrept mereu, dar nu inainte sa aplic uleiul, si vei observa ca iese un fel de abur din par, dar asta tocmai pentru ca placa 'ataca' uleiul, nu parul, direct. de asemenea, o data la saptamana, sau cand am timp, stau o ora cu o masca simpla de ulei de masline. e destul de buna.

Întrebări similare