| Deea4Deeutza a întrebat:

Cum slabesc foarte, foarte repede?

11 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

Http://www.rtv.net/......74311.html

garantez ca o sa pierzi cel putin 7-8 kg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este bine sa slabesti foarte repede pentru ca nu este sanatos si iti dai organismul peste cap. Mai bine incearca sa ai o alimentatie sanatoasa si corecta, fa sport si bea multa apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Daca vrei sa scapi de kilograme,tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| VeveritaBestiala a răspuns:

Eu personal am avut un timp in care nu eram tocmai multumit de silueta mea si, desi nu promovez infometarea, asa am slabit cel mai repede.Acum nu te gandi ca nu mancam nimic, dar mancam foarte putin si beam multe lichide. Dupa aceea am inceput sa tin o dieta si sa-mi petrec foarte mult timp la sala.
Am slabit 10 kg in 3 luni.
Mult noroc!

| MasterChyef a răspuns:

Pei numai manca mult.
Si incearaca sa alergi foarte mult.

| loredanaFS a răspuns:

Simplu. Uite aici cateva idei: http://www.fetelestiu.ro/......10-minute/

| MtfkRebekah a răspuns:

Incearca sa mancanci mai putin, atentie nu deloc, infometarea nu ajuta la nimic, bea foarte multe lichide si combinate cu exercitiile te vor ajuta mult. happy

| RaduStreek a răspuns:

Fa Sport si nu manca Chipsuri pop-corn etc! Mananca Ciorba si legume trebuie mancat numai zeama pe timp de vara big grin Sper ca te-am ajutat

| pisi042 a răspuns:

Hei, incearca sa mananci cat mai sanatos, sa faci cat mai mult sport si sa bei multa apa.Dar eu te sfatuiesc sa nu slabesti chiar atat de repede pentru ca pot sa-ti apara vergeturi.

Întrebări similare