Iti intra hainele la apa, obosesti mai repede. Chiar e greu sa-ti dai seama?
Te cantaresti si te masori, ca sunt calculatoare online de INDICE DE MASA corporala.
"în 17 Octombrie | Rolly20 a întrebat:
Eu am 1.78 inaltime, 93 de kg si am 21 de ani. Cum ti se pare ca sunt? "
la tine chiar se observa cu ochiul liber ca esti supraponderal!
Esti micut de statura ca barbat si gras, avand cam 20kg peste greutatea normala!
Te uiti in oglinda si vezi, eventual te urci pe cantar, mai evident de atat nu cred ca exista.
Se urca pe cintar si vede ce anume? Asa ziceam si eu vede greutatea.Cum vede un cintar cita grasime ai, asa ca idee, poate ne luminezi tu.
Daca te opreai la faza cu oglinda,era un raspuns f bun, mai bun raspuns ca ala exact ce ai spus si tu nu-i altul.Dar ai continuat si ai facut greseala de tipar, aia cu cintaru Cintaru arata greutatea, atit in rest nimic.
Ce faci daca urci pe cintar un culturist? Il faci obez deja se duce omu saracu sa faca si mai mult sport
Nu te lua dupa ce spun multi pe aici,te cintaresti,adica? Daca te cintaresti nu stiam ca cintarul iti spune ca ai grasime pe tine
Auzi si tu te cintaresti,stii inaltimea si gata indice de masa,is tari de tot astia care bat gardurile.
Daca le dai datele unui culturist,fara sa le spui cinei, sa zica ca esti deja obez
Cum stii ca te-ai ingrasat? Vezi, se dep[une pe tine sunci, colaci de salvare cred ca poti sa afci diferenta dintre un muschi si grasime.
Cintarul nu-ti spune absolut nimic, in afara de greutatea ta, cintaru nu-ti spune ca ai grasime sau esti numai muc si sfirc 0
Poti sa ai 50 de gk si sa fii gras, da da nu confundati grasimea cu greutatea.
multi la asta se gindesc, ai greutate mare deja esti gras.Pai daca eu is numai muschi,daca is ditai omu cu ditai muschii cit casa, aia inseamna cas gras?
Deci doara vizibil se stie daca ai grasime sau nu ai. Daca tu nu poti stii, intreaba un antrenor de asta de sport, sau nutritionist, dar trebuie sa te vada, asa pe vorbe nu poate.
DaciaRomania întreabă: