| d33a_9154 a întrebat:

Cum trebuie sa se imbrace o adolescenta de 17 ani? Ce culori ati recomanda?

Răspuns Câştigător
| deea_9735 a răspuns:

Mov, turcoaz iti dau cateva combinatii... amparo blue+ tomato puree+pink champagne sau turcoaz+ tomato puree sau fusion coral+tomato puree sau turcoaz+amparo blue cam atatea. ar fi s frum.

9 răspunsuri:
| dulcik a răspuns:

Trebuie sa se imbrace in culori pastelate dar depinde de stilul fiecarei adolescente...la 17 ani poti purta orice. lucrul care conteaza e sa iti stea si bune

| Lorelai a răspuns:

Fiecare fata trebuie sa aiba stilul saa care sa o caracterizeze asa ca nu iti pot spune cu ce sa te imbraci, deaseamea nici la culori nu mi pot da cu parerea prea mult, trebuie sa descoperi tu cu ce culorin iti sta cel mai bine. Mie imi place sa ma imbrac cu, culori vii, in special galben si roz, dar si bleu, rosu, verde... Uneori port alb si negru.

| Vizitiul a răspuns:

Independent de culoare, trebuie sa se imbrace decent!

| miauu a răspuns:

Cai mai vii
colorate
asa e fain... dar nah daca iti place negru.
gusturile nu-s e discuta
ce iti place aia poarta
nu te uita ce spun altii

ce iti sta tie mai bine
bafta:*

| IIIx333III a răspuns:

Pai turcoaz, mov, pitin negru, nu multe accesorii, machiaj mai natural si atitudine

| Criiss16 a răspuns:

Păi ştii, eu ţi-aş recomanda culoriile vii, dar degeaba ţi le recomand, dacă ţie nu îţi stă bine. Trebuie să foloseşti culori care ţi se potrivesc, şi care îţi plac ţie. Tu trebuie să te simţi bine, nu restul persoanelor. happy

| D33a Smiles a răspuns:

Ar trebui sa ai culori cat mai deschise.Eu,de exemplu, incerc intr-o tinuta sa combin toate culorile curcubeului.Ma rog, depinde si de ocazie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce îţi place.Nu trebuie să faci, să îmbraci ceva ce nu îţi place, corect?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea spune ca tine totul de tine de ceea ce iti sta tie bine dar sunt unele culori care ar sta bine oricui si pana la urma nu depinde de varsta depinde de cum te simti si de...cat de indrazneata esti sa combini unele culori care multi vor sa le incerce dar li se par prea indrznete succes :*