| crazykid_4279 a întrebat:

Cum trebuie sa te imbraci la o petrecere mai casual? merg blugii, cizme, tricou si camasa?

Răspuns Câştigător
| Akid a răspuns:

Aa pai asa spune. In acest caz iti pot da alte idei big hug
poti lua un tricou alb cu un desen foarte mare pe el, poti pune peste camasa de care ziceai, blugi skinny (preferabil inchisi la culoare), si cizmulitele de care ziceai. aa da si poti pune la gat un lant din ala cu ceas foarte lung.

9 răspunsuri:
| Akid a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti iei o pereche de blugi negri cu talia inalta in care sa bagi o camasa alba simpla. care sa o inchei la nasturi pana sus si la care sa adaugi un papion rosu. si sa iti iei o pereche de platforme rosii sau cizme negre simple. bineinteles parul lasat liber indreptat si ruj rosu.

| crazykid_4279 explică (pentru Akid):

Glumesti,nu?

| Akid a răspuns (pentru crazykid_4279):

Nu chiar nu glumesc!straight face

Scuze atunci... pai asta nu e stilul meu si nu am haine elegantesad

Ok merci asa dalaughing. numai ca nu am lantul dar ma descurc eu.

Eh cum spui tu. nu am stiut care e stilul tau, de aceea ti-am spus tinuta de mai sus.

Aa pai asa spune. In acest caz iti pot da alte idei big hug
poti lua un tricou alb cu un desen foarte mare pe el, poti pune peste camasa de care ziceai, blugi skinny (preferabil inchisi la culoare), si cizmulitele de care ziceai. aa da si poti pune la gat un lant din ala cu ceas foarte lung.

| XDarkAngel a răspuns:

Buna!
Da, eu cred ca merge. Trebuie sa-ti iei ceva confortabil, care sa nu fie iesit din comun.
http://www.google.com/......tp?/imgres
Sper ca te-am ajutat, bafta :D.

| crazykid_4279 explică (pentru XDarkAngel):

Deci tricoul e albastru deschis iar camasa un verde foarte inchis, blugii de culoare normala si cizmele bej spre maro. e bine?

| Mandolayn a răspuns:

Sincer...daca te imbraci cu tricou+camasa+blugi+cizme ai arata ca o pitipoanca...
pentru petrecerile casual se potrivesc rochiile clasice...sau elegante si cu strasuri merge, cu un dres fin si un pantof sau chiar botine.