Aa pai asa spune. In acest caz iti pot da alte idei
poti lua un tricou alb cu un desen foarte mare pe el, poti pune peste camasa de care ziceai, blugi skinny (preferabil inchisi la culoare), si cizmulitele de care ziceai. aa da si poti pune la gat un lant din ala cu ceas foarte lung.
Eu te sfatuiesc sa iti iei o pereche de blugi negri cu talia inalta in care sa bagi o camasa alba simpla. care sa o inchei la nasturi pana sus si la care sa adaugi un papion rosu. si sa iti iei o pereche de platforme rosii sau cizme negre simple. bineinteles parul lasat liber indreptat si ruj rosu.
Glumesti,nu?
Nu chiar nu glumesc!
Scuze atunci... pai asta nu e stilul meu si nu am haine elegante
Ok merci asa da. numai ca nu am lantul dar ma descurc eu.
Eh cum spui tu. nu am stiut care e stilul tau, de aceea ti-am spus tinuta de mai sus.
Aa pai asa spune. In acest caz iti pot da alte idei
poti lua un tricou alb cu un desen foarte mare pe el, poti pune peste camasa de care ziceai, blugi skinny (preferabil inchisi la culoare), si cizmulitele de care ziceai. aa da si poti pune la gat un lant din ala cu ceas foarte lung.
Buna!
Da, eu cred ca merge. Trebuie sa-ti iei ceva confortabil, care sa nu fie iesit din comun.
http://www.google.com/......tp?/imgres
Sper ca te-am ajutat, bafta :D.
Deci tricoul e albastru deschis iar camasa un verde foarte inchis, blugii de culoare normala si cizmele bej spre maro. e bine?
Sincer...daca te imbraci cu tricou+camasa+blugi+cizme ai arata ca o pitipoanca...
pentru petrecerile casual se potrivesc rochiile clasice...sau elegante si cu strasuri merge, cu un dres fin si un pantof sau chiar botine.
celmaitarenume întreabă: