O pereche de blugi stramti, niste cizme negre cu toc.peste blugi o curea foarte lata (8-9 cm) si un maieu sexy sau un corset. ori niste colanti.cizme.si ceva bluzita mai scurta cu o curea la mijloc lata.culoarea curelei sa fie exact ca si colantii
ori o bluzitza luuunga...niste ciorapi culoarea piciorului si niste cizme succes
Mi'as pune fie niste colanti fie niste pant skinny negrii si o rochita tricotata cu o centura. eu sunt genul mai simplist. depinde acum cum iti place tie.
Eu ma voi imbraca cu rochita de craciun cat si de anul nou, intotdeauna mi-am pus fusta sau rochii, chiar daca este acasa mi se pare o noapte speciala si imi place sa fiu frumoasa.
Pai depinde
dar in orice caz cred ca mi-as lua o pereche de pantaloni negri skinny si in sus ai putea sa suprapui ceva doua maieuri.si bineinteles peste asta ceva mai grosut pentru ca e frig afara.si ma gandesc ca o sa iesi din casa la 12
Niste cizme cu toc sau fara.cum preferi
si poti accesoriza cu niste cercei mai lungi asa. asta ar merge foarte bine daca ti-ai strange parul intr-o coada de cal
fundita?
Sper ca ti-am fost de ajutor! :*
Sarbatori fericite si sa te distrezi!
Buna
si eu la fel fac revelionu
si imi iau o rochita si colanti si cizme cu toc
e o rochie ceva fara bretele cu o centura groasa lucioasa si pare a avea un bolerou
bafta
Patrăţel întreabă:
MaryMaria333 întreabă: