Depinde de lungimea parului si de gustul fiecaruia trebuie sati placa tie nu altora dupa parerea mea cel mai bine e dupa ce iti intinzi parul il prinzi cat mai sus daca ai breton ori il strangi cu tot ori il lasi si dupa til aranjezi eu una dupa ce il strang mil aranjez din elastis astfel incat sa stea mai umflat in fata si din coada iau o suvita nu ff groasa si o infasor in jurul elasticului da altfel mie imi place si ma repet parul sa fie intis se vede cel mai bine :*
Mie una daca mi-e foarte cald imi prind parul mai sus! nuhs ce sa iti zik...de obicei nu prea imi port parul prins
De obicei nu imi prind parul ...
... da care de obicei eu cand ies afara am parul desprins...
...stiu ca nu este bine pentru ten ca imi apar cosuri (pe par se pun microbi si ating tenul ) dar cred ca fondul de ten ma protejeaza de asta
...si revenind la coditza cand o fac e medie sau sus.
Eu il port si prins si desprins.cand il prind in coada il prind mediu... uneori sus. dar rar.
Nu prea imi fac coada de cal, .doar cand ma grabesc ...si atunci cand ma grabesc mi-o fac jos! Dar asta nu inseamna ca stau cu el desprins!
Imi fac diferite freze...
Si atunci cand mi-e cald mi-l prind in coada.sus!
Pai eu avand parul intre mediu si lung il prind in crestet si eventual cu o clamita bretonul.
anonim_4396 întreabă:
razadeluna întreabă: