anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum va faceti de obicei coada de cal? prinsa jos, la ceafa, mediu, sus, crestet, etc, etc...

Răspuns Câştigător
| ruxy_4595 a răspuns:

Depinde de lungimea parului si de gustul fiecaruia trebuie sati placa tie nu altora dupa parerea mea cel mai bine e dupa ce iti intinzi parul il prinzi cat mai sus daca ai breton ori il strangi cu tot ori il lasi si dupa til aranjezi eu una dupa ce il strang mil aranjez din elastis astfel incat sa stea mai umflat in fata si din coada iau o suvita nu ff groasa si o infasor in jurul elasticului da altfelbig grin mie imi place si ma repet parul sa fie intis se vede cel mai bine :*

14 răspunsuri:
| ZuuZaaA a răspuns:

Mie una daca mi-e foarte cald imi prind parul mai sus! nuhs ce sa iti zik...de obicei nu prea imi port parul prinstongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cand aveam parul lung o prindeam in crestet sau jos...acum imi las parul pe spate sau m-il prind intr-o coditza mica sus:-)blushing

| www a răspuns:

In crestet.

| GoSsip GiRl a răspuns:

Eu una cand mil prind daca e sa mi-l prind mil prind sus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sus ridicat sus aranjat frumos.

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

De obicei nu imi prind parul big grin...
... da care de obicei laughing eu cand ies afara am parul desprins...
...stiu ca nu este bine pentru ten ca imi apar cosuri (pe par se pun microbi si ating tenul ) dar cred ca fondul de ten ma protejeaza de asta thinking
...si revenind la coditza cand o fac e medie sau sus.

| ralucaralu a răspuns:

Eu il port si prins si desprins.cand il prind in coada il prind mediu... uneori sus. dar rar.

| nellyneliana a răspuns:

Eu o fac prinsa jos, jos si daca imi e cald mediu...big grin

| Kidu a răspuns:

Pe la jumatatea capului.

| MissD a răspuns:

Eu in prind sus.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Prins sus happySe vede mai bine asalove struck

| LoveForShania a răspuns:

Nu prea imi fac coada de cal, .doar cand ma grabesc ...si atunci cand ma grabesc mi-o fac jos! Dar asta nu inseamna ca stau cu el desprins!
Imi fac diferite freze...
Si atunci cand mi-e cald mi-l prind in coada.sus!

| m_6429 a răspuns:

Pai eu avand parul intre mediu si lung il prind in crestet si eventual cu o clamita bretonul. big grin

| juniper a răspuns:

Sus obisnuiam, dar cum tot e mai lung si mai greu, mai bine mediu.