La noi diriginta e mai nonconformista si nu are treaba cu noi asa ca eu merg cu el dezlegat dar poti sa iti impletesti o suvita si sa o prinzi in spate, sau sa-ti pui o bentita. Cea mai buna coafura este coada impletita intr-o parte.
Un coc sau o coada.Sau pur si simplu lasat liber si prins cu o clama intr-o parte.
Paii... eu sunt fata, si deoarece am parul ce-l mai lung din scoala eu mi-l tin prins intr-o coada, impletita sau despletita, dar daca tu ai parul mai scurt, ai putea sa-ti faci un coc mai ciufulit, sa-ti prinzi parul intr-o parte sau poti sa cauti si pe net la imagini cu coafuri Sper ca ti-am fost de mare ajutor .
Bună,
Eu mi-l prind cu o clamă încât să nu îmi vină peste față sau mi-l prind în coadă. Și eu am o dirigintă pretențioasă care ne sâcâie mult pe această temă. Suntem mai terorizati decât copii de clasa a 5-a și noi fiind a 8-a. Oricum, asta e situația.
Nu face ceva prea sofisticat.
Succes!
Pai bine ar fi sa incerci clasica coada de cal
il prinzi la spate
sau cum fac eu daca ai parul mai lung impletesteti-l intr-o parte si prindeti bretonul separat cu o clama dar sa ai grija sa il pui mai in fata ca sa para mai umflat
incearca sa-ti prinzi bretonul gen hippie
un coc sus hmmm...
incearca sa-l mai lasi pe spate din cand in cand
sa iti faci o coronita din parul tau adica sa ii faci un gen spic oricum cumpara revista CoolGirl si acolo ai tot ce vrei inclusiv moda si boys funda?
Salut.
Poti incerca să iti faci o fundită la spate ( din păr ).
Dacă nu sti cum.
Citeste articolul asta.
http://www.unica.ro/......14486.html
Bine ar fi să fie la spate
Dacă totusi nu ii convine.
Prinde-ti parul intr-o parte. si pune-ti o cordeluta in păr.
Dacă ai părul scurt. Incearcă să il ondulezi sau să ii dai volum.
Indreptarea părului s-a demodat deja.
Dar, faci cum vrei tu.
Fundă?
Prins in coada si apoi impletit sau o coada impletita intr-o parte ori desprins si niste codite mici mici mici la 2 cm distanta. Funda?
Poti sa-l prinzi in coada,.sau sa te impleteasca cineva mai interesant. poti sa-l prinzi in partea de jos si restul sa il lasi sa cada pe umeri... faci si bucle daca vrei.
Poi, eu am o diriga de asta cum nime n-ar vrea, deci nu ne lasa numa cu parul` prins. De obicei eu imi fac o coada prinsa inr-o parte, o coada intr-o parte impletita, coc sau imi impletesc 2-3 codite subtirele si apoi imi prind parul in coada si se vad fain coditele impletite, sau imi fac o simpla coada si adaug ceva agrafe, din astea mai pe placul profelor. Papa
La noi diriginta nu se ocupa de look-ul nostru eu mereu il las dezlegat daca ii fac ceva, il schimb -colegii se leaga de mine.am mai patit asta.dar nu-mi pasa
Poti sa iti prinzi tot parul intr.o coasa, si daca ai breton poti sa il lasi. funda?:d
Dirigintele meu nu are nicio treaba.Dar fac franceza cu directoarea si e obsedata de reguli.eu cum sunt mai nonconformista, imi prind o parte a parului intr'o coada lasata pe spate, iar dedesubt las cateva suvite libere.sau folosesc glamulette.sau imi fac 2 codite jos.sau imi impleteste colega de banca spic, sau imi fac coada de cal.
Salut...Poti prinde parul asa:spic, coada, inpletit(cu 2 sau 1), 2 cozi, coc, bentita sau coada de cal.Asta e tot ce stiu cu parul prins sau poti sa il lasi despletit
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: