La capitolul asta sa zicem ca imi place sa fiu de moda veche... Am un pantalon la dunga pe mine, o camasa si pantofi... Asta pana seara cand deschid cadoul de la mosu, si vad ca mi-a adus pijamale, asa ca ma schimb repede.
Hainele purtate de mine in seara de craciun sunt haine confortabile care emana usor o imagine cu aroma de familie linistita, slapi de casa intinsi sub masa zac precum saniile inainte de a fi zvarlite de copilasii inbujorati de fulgul ce pe obraz li-se aseaza, un pulovar merge si pentru o femeie si pentru un barbat.Cred ca cel mai inportanat este sa te inbraci confortabil si sa te gandesti la atmosfera caraziunului, la oboceiurile care sunt specifice a cestor zile de sarbatoare, daca nu esti receptiv la valorile traditionale ale craciunului nu vei face diferenta dintre o zi obisnuita si o zi de sfanta sarbatoare
Ma imbrac elegant deoarece avem invitati si dupa cina intotdeauna iesim sa bem o cupa cu prietenii, si asa nu trebuie sa ma schimb de doua ori
Pai eu una ma imbrac in niste blugii putin mai eleganti skinny si cu o camasuta alba sau. ce culoare vrei tu
Eu una ma imbrac normal pentru ca parintii mei nu pleca nicaieri si eu stau la calculator tot timpul... bye
anonim_4396 întreabă:
MaryMaria333 întreabă: