Pff! Scoala! Daca este cald o fusta gogosar neagra, camasa alba cu maneca lunga si niste cizme si daca este racoare un pulover dar nu cred ca-l mai iau.Si daca eset mai racoare:Clasici skinny jeans, converse din paiete negre cu siret albastru si un tricou cu o vesta de blugi fff starmpta. Tu?
Simplu, desi sunt boboaca si toate vor sa fie sexoase .
Blugi stramti albastri, maieu negru, alb sau gri si o bluzita turcoaz peste. Mda, si tenesi gri .
Cu nişte blugi skinny şi o cămaşă lungă, mov, cu curea neagră. Plus clasicii balerini.
Bluza alba, cravata si fusta de uniforma [daca e rece imi iau si sacoul] si conversi mov.
Pai daca e cald un tricou din ala mai lung si o pereche de colanti negrii si sandale cu talpa joasa. Si la par m-am gandit sa mi-l indrept pe tot si dupa aia sa imi fac cateva bucle. Sau daca e frig imi iau opincutze blugi si o camasa cu o curea in talie
Buna.Pai blugi drepti negri, camasa alba, vesta neagra si eventual cravata pe care e iscriptionata numele liceului. :-l
Blugi skinny gri
un tricou lung
tenesi
si daca e mai racoare ceva cu maneca lunga peste tricou
Nu foarte deosebit, in blugi cu un tricou si un hanorac sau geaca si cu adidasi. tu?
Buna pai in niste blugi skinny gri, niste botine albastre, camasa alba, cravata si sacou
Pai in niste blugi
camasa
si cravata rosie
in uniforma...(bine asa o sa ma imbrac de dimineata ca, cand o sa ne cheme a2-a oara sa ne tina discursu` ala...mnu stiu cum ma imbrac
uh cum te imbraci?
O pereche de jeans'i stranshi, negrii, tenishi gri o bluza alba cu ceva model pe ea... Si o geaca subtsire pe deasupra Tuh:*?
Adidaşi negri mai înalţi. blugi şi-o cămaşă. Dar nu cămaşă d-aia veche-D-asta nouă. Cu mâneci care se scurtează.:]. Bluză albă că aşa mi-e uniforma :].
Blugi skinny, o camasa alba+nenorocita de cravata, o gecuta sau un hanorac pe deasupra si adidasii.
O camasa larga alba, o fusta gogosar rosie, opincute, si daca e racoare afara, un sacou. tu?
O camasa mov, blugi skinny, botine gri in picioare si daca e racoare o geaca subtire pe deasupra
)eu sunt cea mai mica de achi)eu ma imbrac in vechea uniforma...strampi albi, in pulover lung si roz, si ma incalt in niste pantofi sport argintii uh in ce te imbraci?
Shake întreabă: