Pllover cu mdel norvegian blugi albastrii bocanci caciula ruseaasca si o blanita (artigficiala)peste
Eu ma imbrac astfel: bluza unga peste fund de culoare gri cu curea neagra, blugi mulati, cizme peste genunchi gri si geaca alba:*
Cu blugi. o bluza.geaca d iarna, o esarfa la gat. cizmele si daca o sa fie frig... o sa imi iau si caciula
In haine
doar incepe scoala, nu e sarbatoare nationala sa ma imbrac la 4 ace. si asa profesorii urasc hainele noastre si felul nostru de a fi.
Pai blugi albastri-negri, bluza alba simpla, iar peste ea un tricou negru cu imprimeu alb, bocanci, geaca neagra.:d
Tu?
Blugi mov...niste ghete care se poarta acum cu blanita maro care se vede si pe afara si ghetele tot mov scurte si caciula un fular mov geaca neagra si o veste neagra fara maneci si un tricou
O sa-mi iau blugi, o bluza alba ( regulamentu' ) si un pulover negru deasupra, si cizme groase
In trening (maine avem sport. dar cand n-avem sport ma imbrac in camasa, blugi, esarfa, cizmeFunda?Stiu ca nu prea are sens funda da...as vrea una
DaciaRomania întreabă: