Blugi, maleta, vesta, jacheta, nu stiu ce poarta fetele pe dedesubt dar cam cu astea se imbraca la mine la scoala
Pai in primul rand originale nu o sa fie deoarece ti le zic eu asa ca o sa fie idei la mana a doua cum s-ar spune
oke sa lasam poantele
.
sinker eu mertg cu cercei arginti, roz sau mov deoarece nu trebuie sa fie stridenti dar trebuie ca sa te puna in valoare totala trebuie sa ti cont d trasaturile fetei ' ...asa parul facut cu placa daca il ai ondulat si facut ondulat daca il ai drept . rimelul obligatoriu...blugi sunt kei mai preferabili. o bluza de kuloarea uniformei tale sau camasa propriu zisa dar cu un tricou p dedesubt care sa iasa in evidenta ca s nu pari o ratata tokilara.lasi mai mult s s vada trikoul adeka te deskhei d primii nasturi d l camasa.cizmulite sa stii ca merg bine cu blugii. aa si sa nu uitam d accesore minuscule dar existente
daca uh consideri ca ti-am dat un raspuns bun nu da funda ca oricum nu sunt p contul meu TPU
Pai cum sa mai fie original daca iti spunem tie?
un magician nu-si dezvaluie niciodata trucurile.
Daca esti mai norocoas ca mine si nu ai uniforma... poti blugi cu camasa alba si curea neagra la mijloc
Pai:Blugi negri stramti, sutien, maleta, camasa de scoala si vesta neagra care se poarta acum.Si tenisi mai in general port!
Mie imi place foarte mult sa ma imbrac elegant:X colanti cu rochita si botine:X sau pantaloni negri camase si vesta blugi si un tricou interesant pe care il asortez cu o esarfa fiecare are stilul ei mie imi plac mult rochitzele si tocurile
Pai, tinand cont ca acum a venit sezonul rece, eu ma imbrac in blugi, camasi cu tricou, pluvore, bluze, si incaltata cu bocanci.
Cand ai sport, pantaloni de trening cu hanorac.
In rest, blugi, cu tricouri, bolerouri, pluovarase, bluze.etc
Blugi si camasa de oricce culoare si insigna pe care srie numele scolii si alasa ca altfel nu avem voie sa ne imbracam.
anonim_4396 întreabă: