Parul cret pentru ca cel drept nu are nici o forma nik...si mai toata lumea are parul drept acum asa ca parul cret e ceva special
Cretz este misterios si special fata de cel drept care nu are pic de puritate in el ma refer la cel intins cu placa
Imi place parul drept(acela bine indreptat) si la fel de mult imi place parul fooarte cret(acele bucle f micute). Nu imi place sub nicio forma parul acela putin carliontat.:*
Drept, dar decat sa ma chinui sa-l intind sau sa mi-l stric il prefer cum e... evident cret.
Parul meu este drept si imi sta foarte bine asa:X, dar sincer mi-ar placea sa fie cretz...depinde de fiecareeu am o colega creata si ei ii place parul meu Dumnezeu a stiut ce sa ne dea si de ce fiecare e asa cum e cu un scop
Cel care mi-a dat stupid, e putin cam dobitoc. de fapt putin mai mult, mult mai mult.
nu poti sa dai stupid la preferintele oamenilor
Eu il am cret ai inainte nu prea imi placea ca este cam prea des dar acum il iubesc si toti ma intreaba daca l-am facut pe bigudiuri si nu este adevarat ca parul drept se poate aranja in mai multe feluri decat parul cret prietena mea are parul drept si incearca sa sil aranjeze in mai multe feluri dar eu cand mil aranjez ca ea imi sta mult mai bine al ei zici ca e lipit de cap. deci cretzzz
lollix13 întreabă: