Pai eu nu sunt chiar atat de entuziasmata..imi vor lipsi unii colegi si glumele facute de ei, buna dispozitie a lor.
Sanziana mi se pare o fatainteligenta, comportamentul ala de mimoza pe care-l arata la televizor este doar rolul ei in televiziune..ca proasta nu e deloc(a fost olimpica la matematica,parinti avocati, etc)
Vara asta ma voi plictisi groaznic Stau intr-un oras destul de mic (Braila) unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea si oriunde te-ai duce nu esti scutit de comentarii si remarci.
Poate ma duc pe la mare cateva zile, as vrea sa incep niste carti de dezvolatre personala, sa pun la punct operele la romana ca la anul dau Bac-ul, sa-mi imbunatatesc engleza si as vrea sa ma apuc de un stil de viata mai sanatos acum ca timpul imi permite.
Care sunt planurile tale?
Personal am vacanta mai tot timpul dar asta e cand muncesti de acasa cateodata si cand vrei.In rest ma bucur pentru voi si sa ajungeti macar sa realizati ce va doriti.In rest VACANTA PLACUTA TUTUROR ca e tare scurta, cel putin asa era pe vremea mea
Sanzaiana Buruiana?
Ce a facut si anul trecut? sanzi/sanzi...
o papusa BLONDA ca minte iok, ţiţi, ţi-ţăţe+ţi si iar am facut comedy.
Nu am stabilit clar ce sa fac dar sa vedem cum putem sa multumim pe toata lumea.Inca nu stiu, sincer.
Referitor la a doua intrebare. sanziana este una din putinele romance care ma dezgusta total si ma face sa ma intreb si sa ma rog sa nu se mai nasca multe ca ea.
Ma simt bine ce sa zic , tinand cont ca unii i.au vacanta iar altii se duc la scoala ca au practica.
ma simt mai bine ma bucur ca am luat vacanta dar fieti mila de cei care au ramas corigenti bieti copii
si vara asta ma duc la mare si asta inseamna ca o sa fie tare o sa ma bronzez dar problema este sa nu stau la soare ca nu am sapte piei pe spinare
Bun raspunsul dat "P
Curious2 întreabă: