Pai daca ei, ca baieti, se epileaza pe picioare, noi fetele, ce sa mai facem atunci?
Probabil ei activeaza intr-o meserie care necesita un corp cat mai perfect, cum ar fi modeling sau prietenele lor nu le place sa vada par pe picioarele lor.
Am citit toate raspunsurile. Si toate sunt idioate. Daca te epilezi pe picioare in cateva zile iti creste mai mare, oricine vrea sa il aibe mai mare se epileaza, deci nu trebuie noi sa judecam, eu am avut mana rupta si mau epilat, si acum am parul mai mare decat pe cealalta mana. Deci.
E normal sa te epilezi mai ales baieti ingrijiti care nu vor sa miroasa ca ceilalti la subrat sau etc. :]]
Depinde de situatie baietii care au un corp lucrat ar trebui sa se depileze pentru as-i pune in evidenta musculatura...dar restul sunt doar gay
Chiar sunt ridicoli! Nu consider ca un baiat ar trebui sa faca atatea lucruri pe care le fac si fetele. de ex: epilatul, cerceii..etc. arata ca niste gay cei care se epileaza pe picioare
Mai, mie personal mi se pare ok sa ai grija de tine, chiar daca esti baiat. Iar cat despre epilat, nu stiu. Nu-mi plac nici parosii, dar.
Villy0po întreabă:
DenisaNicoletaG întreabă:
MaryMaria333 întreabă: