| MyYLife a întrebat:

Cum vi se pare alegerea facuta de catre Catalin Botezatu la "Next top model" de a le pune pe fete sa se rada in cap? funda pentru cel mai sincer raspunslove struck

5 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

E o prostie. Putea sa aleaga ceva mult mai interesant si nu chiar atat de ciudatlaughing

| marina28 a răspuns:

Defpat el nu vroia sa le rada cu adevarat ci doar sa vada care ar fi in stare sa faca un asemenea compromis. Ca si proba, sa le testeze nu e cine stie ce dar daca le'ar fi pus cu adevarat sa se rada nu mi s'ar fi parut ok.

| SoraLy a răspuns:

Mie mi se pare putin mai ciudat...dar din pc asta de vedere mi se pare cv tare intr'un fel anume, trebuie sa ai curaj sa faca asa ceva si prin asta demonstreaza totodata ca poate sacrifica anumite lucruri pentru asa ceva...winking happy

| ColorBubbles a răspuns:

Probabil voia sa vada cat de mult isi iubesc parul si sa vada daca ar fi instare sa faca asta pentru a junge un model.Pana la urma daca vrei sa fii un model trebuie sa te lupti si sa faci orice iti sta in putinta.Asta e parerea mea.

| scumpy3000 a răspuns:

Pai nu prea imi place ideea deoarece asta e averea la o fata :parul.dar fiindca a vrut sa le testeze nu e nimic rau in asta si bravo fetei care a avut curaj, doar k daca as fi in locul lor nu as accepta.