Mie imi place foarte,foarte mult super shock-ul, ca nu se intinde, si se vede fain.
Buna am avut mascara super shock max l-am terminat chiar este foarte bun acel rimel iti face genele lungi si pline de volum mai am si mascara specrta las {cel cu reglator {rotita mov}} la inceput nu m-am prinscare era diferenta intre acele variante dar apoi mi-am dat seama ca pune din ce in ce mai mult rimel pe pensula si da si acesta este bun si de curand am achizitionat si mascara de la l'oreal las architect 4D si da cu adevarat este foooarte bun dar am dat vreo 40 de lei pe el pretul este cam piperat dar te asigur din toata inima ca merita si oricum mi-am mai comandat ieri de la avon acest mascara super shock dar in varianta simpla si tot ce pot spune este ca cu adevarat este cel mai bun rimel de la avon
La avon sunt doar incolore,negre,maro si albastre (rimelurile ).Si Super Shock e cel mai bun din toate. o sa-mi spui ca am avut dreptate cand o sa ti-l iei,si mai era unul bun, avea o rotita mov, nu mai stiu cum se numea
Parerea mea este ca SuperShock e cel mai bun rimel de la Avon, numai k mie personal mi se duce f greu de pe gene...
E genial SuperShock! Mai ales in varianta aceea noua, SuperShock Max, cu o perie in zig-zag. Am genele scurte si subtiri, dar not anymore
x_7728 întreabă: