Buna!
BB crem-ul este o crema care este fond de ten( cu acoperire mica- medie), baza de machiaj, crema cu spf, tratamenti impotriva acneei si crema hidratanta.
BB crem-ul de la garnier are acoperire mica, spf mic ( 15), lasa pielea destul de lucioasa, nu se adapteaza mai deloc nuantei pielii si nu ajuta la vindecarea acneei. Nu vreau sa zic ca nu este un produs bun dar nu e BB cream. Daca ai tenul normal fara imperfectiuni te asigur ca este un produs potrivit pentu tine insa daca ai acnee nu te va ajuta mai deloc.
Păi aceste creme sunt facute initial pentru recuperare post-operatorie care sa protejeze pielea dar si sa ofere culoare si acoperire. Este perfect pentru tenul cu probleme. După părerea mea, e foarte bun.
Pe mine sincer nu m-a multumit deloc...imi lasa fata parca prea sclipitoare si nu acopera mai nimic! Ma asteptam la ceva mai bun!
Este bun avand in vedere ca este mai mult o crema nuantatoare. Dar cand l-am testat ma asteptam sa fie mai bun. Nu acopera prea bine, dar este ok pentru a uniformiza putin tenul.
Crema fond de ten:X e bun. mi l-am luat joi. e foarte bun. ma dau diimineata si dureaza mult. face tenul superb.merita.
Deni0919 întreabă: