Cumpar de foarte mult timp produse de la Avon, ba chiar am fost si reprezentant candva insa m-am lasat de asta ca de la un timp nu mai aveam comenzi asa mari.
Cat despre calitatea produselor pot spune ca nu sunt cine stie ce. Parfumurile sunt ok, unele persista mai mult, altele mai putin, produsele de make-up nu prea imi plac pentru ca nu rezista. De exemplu rujurile si luciurile de buze rezista foarte putin iar unele farduri se cam intind si mi s-a intamplat sa am o surpriza cu tusul tip carioca care nu era prea lichid si pensula era foarte aiurea, nu curgea mai nimic din el. In schimb sunt multumita de rimeluri, mascara supershock e bun, fondul de ten calmant, pudra compacta ideal shade, spray-urile de corp. Si cam atat din ce am cumparat eu.
Buna folosesc produse avon de 9ani si imi plac foarte mult ba chiar am devenit si reprezentant AVON. Ce pot spune despre produse.Pai.Rujurile au o varietate foarte mare de culori si sunt extrem de seducatoare, Ojele se usuca foarte rapid si sunt unele si cu diferite mirosuri.Produsele de make-up sunt ok dar fardurile se cam aduna, rimelurile sunt foarte ok imi plac enorm.si au si rezistenta la apa.Fondul de ten il recomand daca ai mici impuritat, daca ai cosuri foloseste intai produse de la clearskin apoi fondul de ten calmant, perlele iluminatoare sunt superbe si cele care`iti ofera un bronz catifelat si natural. Spray`urile de corp nu sunt persistente.Parfumurile si apele de toaleta au un miros deosebit si unele persista foarte mult timp. cel care l`am folosit si nu prea a persistat a fost BALI BLISS. am mai folosit si sampoane, la inceput pana la a 3-a spalare imi faceau matreata iar dupa s-a obisnuit parul si sunt ok. Ce pot spune. AVON este super.
CURAJ!:*
daca vrei sa mai vorbim add vasluiavon
Da, parfumurile nu isi mentin mirosul, roll on urile is degeaba, cremele after shave sunt degeaba. Pe scurt o firma degeaba care prinde mine la femei...
Mie una firma Avon imi place mai mult decat Oriflame sau Metropolitan.Sunt preturi mai accesibile si produse mai frumoase.
Sunt produse bune dara si proaste...
fondurile avon nu le recomand deloc(decat cel mineral care e superb dar se aplica cam greu)
oricum pentru un fond de ten recomand unul de firma. e mai scump dar merita
lucirile si rujurile sunt super
iar produsele palnet spa sunt SUPERBE. le recomand oricui
ce nu mai recomand sunt ojele dreptunghiulare.se aplica ff greu si se usuca la fel
cele mici si rotunde sunt superbe. ff pigmentate
ce se mai merita sunt parfumurile...sunt ff bune. miros superb.si daca prinza oferte bune la parfumuri si le urmaresti ai dat jackpotul
daca vrei da-mi add pe alex_sa64 si intreaba-ma orice...cred ca am incercat aproape pe toate
Eu toate gelurile de dus si unele parfumuri de acolo de am si sunt destul de bune
Dah am produse de la avon sora mea cu mama le comannda si am baia plina de ele sanpon de baie sapun lichid de toate
Mie mi se pare o firma destul de buna, dar produsele elvetiene ssunt mult mai bune. asta e parerea mea.
kakamaka_4751 întreabă:
andragrigoras2000 întreabă: